Meirivone Rocha Moraes are 37 de ani și este din Brazilia. Ea s-a căsătorit cu o păpușă din cârpă. Aceasta a declarat că trăiește o poveste de dragoste ca-n filme, dar totodată este nemulțumită de unele defecte ale „partenerului”. A organizat o nuntă cu 250 de invitați.

Citește si: Serialele şi filmele care apar pe Netflix în aprilie 2022

Ea se iubește cu păpușa după ce a primit-o cadou din partea mamei.

Femeia a organizat o nuntă, iar peste 250 de persoane au fost prezente la eveniment.

Poveste de iubire, mai complicată

Mama braziliencei i-a dat cadou această păpușă după ce fiica ei s-a plâns că nu are cu cine să se distreze și să danseze. După ceva timp, Meirivone Rocha Moraes s-a îndrăgostit, iar apoi a urmat o „nuntă ca-n povești”.

„Nu mă cert cu el, nu se contrazice cu mine şi mă înțelege orice ar fi. Marcelo e grozav şi fidel. E un bărbat minunat, iar toate femeile sunt geloase”, a mărturisit Meirivone Rocha Moraes.

Citește si: În România au apărut primele indicatoare rutiere în limba ucraineană. Ce au transmis autoritățile

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tânăra a mărturisit că este foarte mulțumită de partenerul ei. Ea afirmă că femeile roiesc în jurul lui Marcel, însă el este un bărbat fidel.

Chiar dacă susține că are un „mariaj” de invidiat, la care multe femei doar visează, Meirivone Rocha Moraes a găsit și defecte la „partenerul” ei, spunând că este cam leneș și nu muncește, iar ea este singura care aduce bani în casă.

Citește si: VIDEO- De ce a devenit litera Z un simbol pro-război în Rusia

„Are multe calități, dar e cam leneș şi nu muncește deloc. Dar eu sunt o luptătoare şi fac totul pentru noi”, a adăugat femeia.

Totuși, femeia și-a ascultat inima și s-a căsătorit cu păpușa de cârpă. I-a pus numele „Marcelo”, iar la nuntă au fost prezenți peste 250 de invitați. Meirivone Rocha Moraes susține că are și un copil cu „partenerul” ei.

Brazilianca nu ascultă de gurile rele și își vede de mariajul său perfect. Meirivone Rocha Moraes a transmis live multe momente de la nuntă.

Citește si: Ali Wong și Justin Hakuta se despart după 8 ani de căsnicie. Cei doi au două fetițe împreună


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si