Fata a fost pusă la pământ, trasă de păr şi lovită fără milă cu picioarele şi pumnii de alte două persoane de sex feminin. Imaginile surprinse de trecători sunt șocante (vezi mai jos). Potrivit presei locale, pe lângă cele două femei, se mai aflau şi doi bărbaţi care se băteau, iar unul ar fi coborât din maşină cu o secure.

Citeste si: Evadare ca în filme. Tânărul care a provocat un accident cu o mașină furată în Iași a fugit din sediul poliției Urziceni

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conflict spontan izbucnit între două familii 

Polițiștii locali au intervenit, marți, pentru aplanarea unui conflict spontan izbucnit între două familii, chiar în intersecția străzii General Christian Tell cu bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din Târgu Jiu, informează Gazeta de Sud.

Citeste si: Pieton, lovit mortal pe trecere, la Arad. Șoferul criminal, de negăsit

Conform IPJ Gorj, fost aplicate patru sancțiuni contravenționale pentru provocare și participare la scandal, în valoare totală de 2.600 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991.

Potrivit presei, conflictul ar fi început de la un eveniment care a avut loc în urmă cu câteva zile chiar la casa victimei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Filmarea de mai sus a ajuns la IPJ Gorj, care a anunțat că face verificări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si