Apryl Corbett este o fetita in varsta de 5 ani din Anglia care sufera de alopecie, o afectiune autoimuna care duce la pierderea totala a parului in anuminte zone. Pe multe suprafete de pe scalpul micutei parul a cazut si din aceasta cauza mama ei i-a luat o peruca cu care Apryl s-a dus la scoala. Doar ca aici invatatoarea a pus-o pe fetita sa isi scoata peruca.
Micuta a venit foarte suparata acasa si i-a spus mamei ca ea nu vrea ca oamenii sa ii vada parul.
Invatatoarea i-a spus mamei ca peruca nu face parte din uniforma scoala si ca ea nu ii permite fetitei sa o poarte la cursuri, scrie Daily Mail.

Apryl Corbett este o fetita in varsta de 5 ani din Anglia care sufera de alopecie, o afectiune autoimuna care duce la pierderea totala a parului in anuminte zone. Pe multe suprafete de pe scalpul micutei parul a cazut si din aceasta cauza mama ei i-a luat o peruca cu care Apryl s-a dus la scoala.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Doar ca aici invatatoarea a pus-o pe fetita sa isi scoata peruca. Micuta a venit foarte suparata acasa si i-a spus mamei ca ea nu vrea ca oamenii sa ii vada parul.

Invatatoarea i-a spus mamei ca peruca nu face parte din uniforma scoala si ca ea nu ii permite fetitei sa o poarte la cursuri, scrie Daily Mail.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si