Unul dintre cei mai cunoscuți lideri interlopi ai anilor 90 a ținut, timp de 30 de ani, un secret bine ascuns. Legătura dintre el și una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară nu a fost știută până acum. Bărbatul a fost ginerele Elenei Merișoreanu.

Citește si: O româncă, ospătăriță în Franța, a fost arestată după ce ar fi furat aproape 72 de mii de perechi de ochelari de designer. Prejudiciul este uriaș

Interlopul este finul lui Fane Spoitoru. El a avut afaceri în Beverly Hills dar a sfârșit urmărit internațional după ce a fost acuzat că a furat bani de pe cardurile americanilor.

interlop freddy

Interlopul Freddy, alături de una dintre fiicele sale.

[Sursa foto: Spynews]

Cine este Freddy

Ion Păun este cunoscut în lumea interlopă drept „Freddy”. La începutul anilor 2000 era un om realizat. Părinții săi aveau două florării în Beverly Hills iar el deținea mai multe proprietăți pe pământ american.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește si: Scandal în sala de judecată. Ce au decis judecătorii în cazul interlopilor ce l-au șantajat pe Florin Salam

Apropiații bărbatului spun că el deținea și un local în Capitală, arată spynews.ro. Când venea în România, mergea acolo pentru a se întâlni cu amicii săi, dar și cu nașul Fane Spoitoru. Freddy a devenit cunoscut publicului larg din România după ce presa a relatat despre el că umblă liber și se distrează în văzul tuturor, cu toate că este urmărit de autoritățile americane pentru furt de pe carduri.

elena merișoreanu

Elena Merișoreanu, alături de fiica și nepoatele sale.

[Sursa foto: Spynews]

Citește si: VIDEO| Nunta lui Florin Salam nu ar fi recunoscută de Biserica Ortodoxă Română

În America, interlopul a fost căsătorit cu una dintre fiicele Elenei Merișoreanu. Liderul interlop și fiica Elenei au împreună două fete.

Sursele citate au relatat că mariajul celor doi ar fi început să scârțâie după ce, în SUA a venit și cumnata lui, sora mai mică a soției. Aceasta ar fi avut unele nemulțumiri legate de el, ceea ce a condus, în cele din urmă, la un proces de divorț.

Citește si: Imagini nemaivăzute pe străzile din Timișoara. Mai mulți tineri s-au plimbat cu un ”cadavru” prins pe mașină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si