Darren Salter, directorul Biroului de Medicina Legala din comitatul Oxfordshire, nu a ordonat inca demararea unei anchete oficiale in legatura cu decesul starului pop, iar Politia din Thames Valley a spus ca asteapta rezultatele testelor toxicologice, pe baza unor mostre prelevate din organele artistului, pentru a afla daca ingestia de droguri a jucat un rol in moartea cantaretului, afirma tabloidul The Daily Mirror.

Trupul neinsufletit al cantaretului George Michael va putea fi predat familiei sale abia dupa finalizarea tuturor testelor toxicologice si dupa finalizarea anchetei.

Cantaretul George Michael a murit pe 25 decembrie la varsta de 53 de ani in resedinta lui din Goring-on-Thames, o localitate din comitatul Oxfordshire. Artistul a murit in urma unei insuficiente cardiace.

Dupa o examinare post-mortem, in decembrie, Politia din Thames Valley a spus ca "teste suplimentare vor fi efectuate" si ca "rezultatele acestor teste vor fi cunoscute abia peste cateva saptamani".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

George Michael s-a nascut pe 25 iunie 1963 in Fincheley, o suburbie din nordul Londrei. Originar dintr-o familie greaca de origine cipriota, numele lui real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou.

A lansat albume de succes, intre care "Faith" si "Listen Without Prejudice Vol.1".

Acesta din urma a depasit vanzarile realizate de albumul "Faith" in Marea Britanie, dar, in pofida acestui succes, George Michael a pierdut un proces cu casa de discuri Sony, pe care artistul il initiase deoarece nu era multumit de campania de promovare a acestui material discografic.
sapte piese ale lui George Michael au ajuns pe primul loc in topul din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numara "Careless Whisper", "One More Try", "Freedom" si "Father Figure".

Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee si distinctii, inclusiv cu doua premii Grammy si trei Brit Awards.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si