Carl se răzgândește în ultima secundă, o salvează pe Kristin din depozitul în flăcări și o aduce la spital. Când Haig descoperă asta, îi ordonă lui Hamilton să o omoare pe Kristin. El refuză și întrerupe contactul cu Haig. După ce amândoi se întorc acasă, soțul lui Kristin, Rikard, află că i-a fost infidelă și este nevoită să petreacă noaptea la casa lui Birger.

Un nou episod din serialul Agentul Hamilton în această seară de la ora 22:30 la Kanal D2

Hamilton, dorind să scape de toate, pleacă împreună cu Sonja în cabana ei de vară. În vreme ce Hamilton petrece momente relaxante alături de iubita sa, apare Mike.

Acesta își dă seama că Mike nu a venit într-o ”vizită” de curtoazie ci că acesta trebuie să îndeplinească ordinul lui Haig, de a-l ucide. După o luptă intensă, Hamilton este nevoit să-l omoare pe Mike, sub ochii îngroziți ai iubitei sale.

În episodul anterior, Carl Hamilton și Kristin ajung la Hamburg pentru a ajuta BND în vânătoarea teroriștilor. Astrid investighează moartea Elenei iar DG află că Hamilton este un agent dublu care lucrează pentru CIA. Specialistul american în securitate Pence îl convinge pe secretarul de stat suedez Gripenberg să pedepseasca teroriștii cibernetici responsabili de întreruperea curentului in spital.

Citește și: Serhat, totul pentru familia sa. Un nou episod din serialul ”Promisiunea”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Hamilton urmărește teroriștii până la un depozit din centrul Hamburgului iar înăuntru, agentul găsește cadavrele acestora dar și pe asasinul lor, Mike.

În fapt, Mike se dovedește a fi un bun prieten al lui Hamilton iar amândoi ar fi primit misiuni diferite de la Haig. Hamilton este profund tulburat de duplicitatea lui Haig, deoarece, spre deosebire de ordinele primite de Mike, lui i s-a ordonat să-i captureze pe teroriști în viață.

Kristin ”intervine” în întâlnirea dintre Mike și Hamilton iar sițuația devine incertă pentru agentă. În mod surprinzător, Hamilton va 3face ca soarta lui Kristin să atârne de un fir de ață...

Citește și: Astăzi, de la ora 19:00, în ”Dragoste și speranță”! Suat nu renunță la răzbunare

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul ”Agentul Hamilton”, difuzat numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si