Acest sfârșit de an aduce „bunătăți” spirituale pentru majoritatea zodiilor, însă numai o parte vor cunoaște noi potențiale iubiri și schimburi de energii cu totul și cu totul speciale.

Chiar și așa, nativii zodiilor mai puțin norocoase pe plan sentimental nu trebuie să se întristeze, deoarece universul are alte planuri mărețe pentru ei.

Citește și: Horoscop 27 decembrie 2022. Zodiile care trebuie să fie atente la cum gestionează situațiile cu cei dragi

Berbec

Horoscop 28 decembrie 2022: Zodiile care au parte de mult noroc în dragoste

Horoscop 28 decembrie 2022: Zodiile care au parte de mult noroc în dragoste

[Sursa foto: PixaBay]

În această dimineață, Berbecii vor fi învăluiți de o energie blândă care le va ridica moralul. Este important să fie optimiști și plini de compasiune. Cei dragi lor vor simți acest lucru, iar lucruri bune s-ar putea întâmpla. În această zi este bine ca berbecii să se relaxeze, dar în același timp să iasă din zona de confort. Spre exemplu, o simplă ieșire în oraș ar putea face minuni pe plan emoțional.

Taur

Abilitățile de comunicare ale Taurului vor ieși în evidență miercuri. Cei din jurul lui/ei se vor simți liniștiți și confortabili să i se destăinuie fără aproape nicio reținere, lucru care ar putea duce la începutul a ceva nou. Ziua de 28 decembrie va introduce această zodie pe un tărâm al noutăților, odată cu venirea noului an.

Citește și: Tort diplomat: Rețeta perfectă pentru Crăciun 2022 sau Revelion 2023

Gemeni

Gemenii vor avea un avantaj pe plan profesional în această zi. Oportunitățile de extindere a statutului profesional sunt chiar „după colț”, iar tot ce trebuie să facă este să fie atenți în jurul lor. Ziua de 28 decembrie este o ocazie bună ca Gemenii să își creeze sau să își consolideze relații la muncă, cu colegii săi și chiar cu superiorii, având ocazia să își arate abilitățile de lucru în echipă.

Din păcate, pe plan emoțional vor stagna deoarece toată atenția lor va fi concentrată pe mediul profesional.

Rac

Horoscop 28 decembrie 2022: Zodiile care au parte de mult noroc în dragoste

Horoscop 28 decembrie 2022: Zodiile care au parte de mult noroc în dragoste

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ziua de 28 decembrie aduce numai câștiguri pe plan sentimental pentru Raci. Ei vor fi cuprinși de sentimente „amețitoare” și nu trebuie să se lase mai prejos, ci să dea curs lucrurilor. Universul are pregătite surprize cu adevărat spectaculoase pentru această zodie, care spre finalul zilei va avea parte de momente intime de neuitat cu partenerul/partenera.

Citește și: Revelion 2023. În ce piețe poți petrece noaptea dintre ani

Leu

Pentru Lei, această zi va fi centrată pe curățarea spirituală. Ei vor beneficia și de susținere în acest sens, din partea celor dragi. Este o situație de neratat pentru Lei să se elibereze de ceea ce nu îi mai servește, pentru ca mai apoi să devină mai puternici și să facă față noilor obstacole care le vor apărea în cale. Este bine ca această zodie să își ia câteva momente de singurătate și să fie sinceră cu privire la aspectele importante ale vieții sale. 

Fecioară

Ziua de 28 decembrie îi aduce Fecioarei armonie din plin. Ea va fi ghidată spre iubire, motiv pentru care nu ar trebui să se simtă vinovată că se sustrage temporar din îndeplinirea responsabilităților. Este o perioadă propice pentru a da frâu liber sentimentelor.

 

Citește și: Cele 4 zodii care își vor schimba viața în 2023. Vor avea noroc pe toate planurile

Balanță

28 decembrie este clar ziua Balanței, dar pe plan personal. Este important ca în această zi nativii din zodia Balanță să nu se neglijeze sub nicio formă. Este bine să facă lucruri frumoase pentru corpul lor și să încerce să găsească modalități de a elibera stresul. Spațiul personal, de acasă, va juca un rol foarte important mai târziu în această zi, contribuind la starea de regenerare a sufletului și creierului în această perioadă aglomerată.

Scorpion

Scorpionii nu trebuie să se teamă să-și „îmbrățișeze” latura sălbatică. La final de an este chiar prielnic ca nativii acestei zodii să dea frâu liber emoțiilor și să se distreze așa cum știu ei mai bine. Universul Scorpionului ar putea fi luat prin surprindere, în seara acestei zile, de o prezență misterioasă care să-i trezească latura pasională și romantică.

Citește și: Luna în Capricorn în harta natală. Ce spune despre tine acest aspect din astrograma

Săgetător

Horoscop 28 decembrie 2022: Zodiile care au parte de mult noroc în dragoste

Horoscop 28 decembrie 2022: Zodiile care au parte de mult noroc în dragoste

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Săgetătorii vor avea parte de o zi liniștită care se poate completa foarte bine cu o baie relaxantă sau cu o rutină de îngrijire personală mai specială. În seara acestei zile este important ca aceștia să își aranjeze casa cât mai armonios, pentru ca energiile bune să pătrundă în interior. Nu este cea mai bună perioadă pentru a începe o relație, dar este o perioadă prielnică pentru a își stabili prioritățile pe anul ce va urma.

Capricorn

În această zi, Capricornii vor avea parte de un sentiment copleșitor de mulțumire, uitându-se înapoi la anul care tocmai ce a trecut. Pentru a încheia povestea anului 2022 așa cum se cuvine, este bine ca nativii acestei zodii să folosească energia bună pentru a se întâlni cu prietenii și colegii lor. 

Citește și: Jupiter în Berbec începând cu 20 decembrie 2022. Cum sunt impactate zodiile

Vărsător

Vărsătorul știe întotdeauna ce este mai bine pentru el, iar ziua de 28 decembrie nu face excepție. Este bine ca nativii din zodia Vărsător să se răsfețe cu puțin lux, ca răsplată pentru anul care tocmai a trecut. De asemenea, el va fi tentat să mediteze singur asupra anumitor aspecte ale vieții sale, iar acum o poate face în voie. Pe plan sentimental nu apar schimbări de nicio natură.

Pești

Peștii se vor simți foarte energici, creativi și chiar iubiți. Este important ca aceștia să se folosească de energiile absolut pozitive pentru a-și „hrăni” obiectivele personale, deoarece universul este dornic să deschidă noi căi. De asemenea, ei își vor lăsa creativitatea să zburde, iar acest lucru ar putea atrage după sine un nou admirator. Peștii se vor simțiți atrași de noua cucerire  și vor avea parte de un schimb fantastic de energii.

Citește și: Aspecte astrologice în astrogramă. Care sunt benefice și care pun piedici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si