Horoscop 29 mai 2021. Ziua de sâmbătă vine cu încercări grele pentru una dintre zodii.

Horoscop 29 mai 2021 pentru toate zodiile

Iată zodiacul complet al zilei de 29 mai 2021 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Încercați să spuneți lucrurilor pe nume în cuplu. Un conflict mai vechi nu a fost rezolvat și acum aduce multă tensiune.

Numai comunicarea sinceră vă poate ajuta să treceți cu bine peste.

Taur

O zi de coșmar pentru Tauri. Nimic nu le merge bine și, mai multe decât atât, sunt și predispuși la accidente. Cel mai bine ar fi să nu vă programați prea multe lucruri pentru ziua de sâmbătă.

Citeste si: Horoscop 28 mai 2021: Zodia care încheie săptămâna în glorie

Horoscop 29 mai 2021. Zodia care va avea o sâmbătă de coșmar! Predicțiile pentru toate zodiile
Horoscop 29 mai 2021. Zodia care va avea o sâmbătă de coșmar! Predicțiile pentru toate zodiile

Gemeni

Gemenii sunt în sfera armoniei sâmbătă. Vor avea parte de momente relaxante alături de familie și prieteni. O singură problemă: încercați dimineață să rezolvați ceva ce ați tot amânat.

Rac

Racii au probleme financiare sâmbătă. Cheltuieli neprevăzute le vor goli portofelul. Finanțele sunt foarte importante și nu ar strica să vă faceți un plan mai riguros.

Leu

Nu doriți sub nicio formă să ieșiți din casă! Mai ales cu vremea care va fi în weekend. Încercați totuși să petreceți timp cu persoanele dragi și să nu vă izolați.

Citeste si: Saturn intră în retrograd în zodia Vărsătorului (23 mai – 11 octombrie). Cum impactează zodiile acest tranzit

Fecioară

Dimineața vine cu tensiuni și nervi. O veste extrem de proastă vă va scoate din minți la cafea. După amiază lucrurile se liniștesc și veți avea o seară de vis.

Balanță

Pentru Balanțe, apar ceva probleme de sănătate care le vor creea un disconfort maxim. E bine să încerce să evite excesele de orice fel.

Scorpion

Horoscopul din 29 mai 2021 aduce pentru Scorpioni vești minunate. Așteptarea a luat sfârșit! O problemă din trecut își găsește soluția astăzi.

Citeste si: Zodia Berbec- caracteristici, personalitate, cariera si relatii

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Horoscop 29 mai 2021. Zodia care va avea o sâmbătă de coșmar! Predicțiile pentru toate zodiile
Horoscop 29 mai 2021. Zodia care va avea o sâmbătă de coșmar! Predicțiile pentru toate zodiile

Săgetător

Nu aveți răbdare deloc! De aici și până la haos nu e decât un pas. Poate ar fi bine să analizați puțin mai mult situațiile înainte de a reacționa.

Capricorn

Un câștig neașteptat se arată. Veți avea o zi extrem de norocoasă și armonia în viața de cuplu va domina. Poate ar trebui totuși să fiți puțin mai atenți la relațiile de prietenie.

Citeste si: Zodiile care se vor căsători în 2021. Bat clopote de nuntă

Vărsător

Vărsătorii au parte de o dispută cu cineva din familie. Se va ajunge la un conflict destul de serios. Încercați să amânați o eventuală confruntare.

Pești

La capitolul dragoste, stați excelent. Probleme apar în sfera financiară. Banii vă scapă, pur și simplu, printre degete. Cheltuielile impulsive ar trebui reglate!

Citeste si: 10 caracteristici comune ale femeii din zodia Taur

Mercur retrograd in Gemeni( 31 mai- 21 iunie 2021). Cum influențează zodiile tranzitul mesagerului zeilor

Unul dintre cele mai importante evenimente astrologice din anul 2021 îl reprezintă mercur retrograd în Gemeni. În scurt timp va avea loc o mare schimbare, care va afecta toate zodiile. Află ce urmează să se întâmple după ce Mercur intră în retrograd și astrele se organizează astfel încât să producă mișcări extrem de interesante. Citește mai mult

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si