HOROSCOP. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra. Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.

HOROSCOP. Mesajele Arhanghelilor pentru BERBEC

Arhanghelul Raziel

Numele lui inseamna “Secretele lui Dumnezeu”

Arhanghelul Raziel vindeca blocajele spirituale si psihice si ajuta la interpretarea viselor si a amintirilor din vietile anterioare. Se spune ca Raziel sta atat de aproape de scaunul lui Dumnezeu, incat aude toate secretele universului, secrete pe care le-a mentionat in cartea “Cartea arhanghelului Raziel”.

El ar fi dat aceasta carte lui Adam in momentul in care a fost alungat din Gradina Raiului, dar si lui Noe, in timp ce construia arca, precum si profetului Enoh, devenit Metatron.

HOROSCOP. Mesajele Arhanghelilor pentru TAUR

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Arhanghelul Raziel

Numele lui inseamna “Secretele lui Dumenzeu”

Arhanghelul Raziel vindeca blocajele spirituale si psihice si ajuta la interpretarea viselor si a amintirilor din vietile anterioare. Se spune ca Raziel sta atat de aproape de scaunul lui Dumnezeu, incat aude toate secretele universului, secrete pe care le-a mentionat in cartea “Cartea arhanghelului Raziel”. El ar fi dat aceasta carte lui Adam in momentul in care a fost alungat din Gradina Raiului, dar si lui Noe, in timp ce construia arca, precum si profetului Enoh, devenit Metatron.

HOROSCOP. Mesajele Arhanghelilor pentru GEMENI

Arhanghelul Sachiel

Arhanghelul Sachiel este Arhanghelul bunastarii, al succesului, al abundentei si prosperitatii. Existenta lui Sachiel a fost ascunsa umanitatii, insa el este gata sa ajute oamenii sa descopere adevarata abundenta, iubirea si armonia cu Pamantul. El te ajuta sa vezi prosperitatea dincolo de bani, profit si putere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si