Horoscop săptămânal 15- 21 august 2022. Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, carieră sau în sectorul banilor!  

Horoscop săptămânal 15- 21 august 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul săptămânal 15- 21 august 2022 pentru toate semnele zodiacale!

Zodia Berbec

Berbecii sunt foarte energici și simt nevoia de a ieși în evidență.

Acest nativ poate avea parte de mai multe oportunități avantajoase la locul de muncă prin care îți pot crește veniturile. La finalul săptămânii, berbecii pot întâlni oameni interesanți de la care vor avea multe de învățat. 

Zodia  Taur

În această săptămână, Taurii se vor concentra pe proiectele pe care le-au început, de pe urma cărora pot avea câștiguri mari. Vor căuta informații și detalii despre ceea ce îi preocupă. S-ar putea ca acești nativi să aibă de lămurit chestiuni de bani și moștenirii. 

Zodia Gemeni

Astrele arată că pentru Gemeni, vine o săptămână mai dificilă, mai ales din punct de vedere emoțional, deoarece apar informații  care îi pot afecta. În a doua parte a săptămânii, acest nativ găsește soluții la aproape orice problemă. 

Citeste si: Horoscop: Zodiile protejate de astre. Totul le merge ca pe roate

Horoscop săptămânal 15 - 21 august 2022.  O perioadă plină de suprize pentru aceste zodii. Schimbări benefice!

Horoscop săptămânal 15 - 21 august 2022. O perioadă plină de suprize pentru aceste zodii. Schimbări benefice!

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Rac

Potrivit astrelor, Racii pot avea parte de un eșec, însă din fericire acest nativ nu se lasă până nu va găsi o soluție. La final de săptămână se poate bucura de vești bune pe plan sentimental. Racii vor oferi ajutor oamenilor, care acum se află într-o situație dificilă. Iar acest bine pe care îl fac, se poate întoarce înzecit!

Zodia  Leu

Leii pot întâmpina unele obstacole la locul de muncă. Astfel că, pot fi mai agitați și vor pierde câteva ocazii de a se integra într-un grup de prieteni. Însă, în a doua parte a săptămânii, se schimbă starea de spirit și se concentrează mai bine pe ceea ce vor avea de făcut.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Venus in Leu, incepand cu 11 august 2022. Cum vor influentate zodiile de acest aspect astrologic al planetei iubirii

Zodia Fecioară

Fecioarele nu stau prea bine la capitolul financiar. În prima parte a săptămânii, pot face cheltuieli care le vor cam goli buzunarele. Mia mult, acești nativi pot vrea o discuție serioasă legată de viitorul unei relații.S-ar putea să fiți puși în situația în care trebuie să luați o decizie majoră.

Citeste si: Horoscop septembrie 2022 dragoste: Prima lună de toamnă aduce multă iubire în viaţa acestor zodii

Horoscop săptămânal 15 - 21 august 2022.  O perioadă plină de suprize pentru aceste zodii. Schimbări benefice!

Horoscop săptămânal 15 - 21 august 2022. O perioadă plină de suprize pentru aceste zodii. Schimbări benefice!

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Balanță

Balanțele vor avea parte de unele schimbări la locul de muncă, dar și în relațiile sentimentale. Mai mult, acești nativi își dezvoltă încrederea în ei și comunică eficient. În a doua jumătate a săptămânii, se pot confrunta cu o problemă legată de viața personală.

Zodia  Scorpion

Scorpionii își îndeplini un vis măreț și se vor simți împliniți. Acești nativ au o strategie bine pusă la punct prin care pot atrage atenția unui om important. Poziția astrelor arată că în a doua parte a săptămânii, vor fi suficiente oportunități pentru a-și îmbunătăți cariera.

Zodia Săgetător

Pentru săgetători, casa muncii este bine aspectată î n această perioadă. Așadar, vă puteți asuma responsabilități în plus. Conjuncția astrelor mai arată că starea acestui nativ este poate fi prea misterioasă pentru cei din jur.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2022: Ce schimbări se anunţă în ultima parte a anului?

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Horoscop săptămânal 15 - 21 august 2022.  O perioadă plină de suprize pentru aceste zodii. Schimbări benefice!

Horoscop săptămânal 15 - 21 august 2022. O perioadă plină de suprize pentru aceste zodii. Schimbări benefice!

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Capricorn

Capricornii au o energie debordantă și simt că nimic le mai poate sta în cale, deoarece simt că sunt iubiți și apreciați. Nu este exclus că în prima parte a săptămânii, acest nativ va ieși în evidență cu o anumită pasiune și s-ar putea să fie observat de oamenii potriviți. 

Zodia Vărsător

Acești nativi se gândesc să facă o schimbare și să lase trecutul și persoanele toxice în urmă.Aceștia găsesc curajul să meargă mai departe și să descopere și alte activități și persoane. Finalul săptămânii, aduce foarte multă împlinire nativului, deoarece s-ar putea să se îndrăgostească de cineva foarte special.

Zodia Pești

Peștii vor avea parte de unele probleme de natură sentimentală. Cu toate acestea, își găsesc curajul să meargă mai departe și să continue, chiar dacă aceste condiții nu le convin. În a doua parte a săptămânii, acest nativ poate avea un rezultat la crea nu se aștepta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si