Horoscopul săptămânal pentru 22- 28 aprilie 2024 ne aduce vești bune pentru trei zodii. Iată despre cine este vorba!

Consultă zodiacul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscopul săptămânii 22- 28 aprilie 2024 pentru fiecare zodie

În această săptămână vom avea parte și de o Lună Plină (24 aprilie 2024), care va influența puternic toate zodiile.

Luna Plină din aprilie 2024 mai este numită și „Luna Roz”.

Berbec

Pentru nativii născuți în zodia Berbec, săptămâna 22-28 aprilie 2024, precum și Luna Plină din data de 24 aprilie 2024, aduce vești bune. Vor scăpa de multe probleme, în special de cele de natură financiară.

Berbecii trebuie să aibă încredere în intuiția lor și să nu ia decizii emoționale, mai ales în timpul Lunii Pline.

De asemenea, în weekendul care urmează, ar fi bine să vă plimbați și să visați cu ochii deschiși.

Citește și: Horoscopul zilei de 22 aprilie 2024: Zodiile care își îndeplinesc o dorință la începutul săptămânii

Taur

Zodia Taur are, de asemenea, parte de o săptămână bună. Dacă în ultima perioadă ați avut parte de multă agitație, acum este momentul să puneți capăt conflictelor.

După multă confuzie în ultimele săptămâni – uitare, întâlniri ratate, dispoziții proaste și multe altele – Mercur, planeta responsabilă pentru toate cele de mai sus, începe să iasă din zona de retrogradare.

Așadar, această săptămână ne vorbește despre relaxare, planuri de viitor și momente frumoase alături de prieteni și familie.

Horoscop săptămânal pentru 22 - 28 aprilie 2024

Horoscop săptămânal pentru 22 - 28 aprilie 2024

[Sursa foto: freepik]

Gemeni

Horoscopul pentru săptămâna 22- 28 aprilie 2024 aduce persoanelor născute în zodia Gemeni o șansă importantă să facă ordine în viața lor.

De asemenea, Luna Plină pune într-o lumină favorabilă planurile făcute în trecut.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Vin vești bune și pe plan profesional. Lasă-ți imaginația să lucreze, deoarece oportunitățile creative în cariera ta pot aduce multe surprize pozitive.

Rac

Iubirea va fi foarte intensă în această săptămână, mai ales în timpul Lunii Pline din data de 24 aprilie 2024. Totuși, ținând cont de faptul să semnul tău zodiacal este condus de Lună, ar fi bine să eviți să iei decizii pe baza emoțiilor, întrucât există posibilitatea să le regreți mai târziu.

În ceea ce privești deciziile din carieră, cel mai bine ar fi să aștepți ca Mercur să iasă din zona de retrogradare (pe 13 mai 2024).

În tot acest timp, folosește timpul disponibil pentru a visa cu ochii deschiși la vacanțe și călătorii.

Leu

Zodiacul săptămânal pentru perioada 22- 28 aprilie 2024 pune accent pe locuința ta. Este momentul să începi să detensionezi situația de acasă și să gestionezi mai bine problemele care au tot apărut în ultimele săptămânii.

Deoarece încă nu este încă momentul ideal pentru a începe ceva important, folosește această perioadă pentru a visa și a te întreba „ce ar fi dacă?”, apoi ia decizii doar după jumătatea lunii mai.

Citește și: VIDEO- Horoscopul săptămânii, cu Andreea Dincă. Zodiile care au parte de energii deosebite

Fecioară

Tema principală pentru tine în această săptămână este comunicarea. Luna Plină te-ar putea face mai emotiv, iar o serie de adevăruri nu prea plăcute ar putea să iasă la suprafață.

Viața ar trebui să revină pe făgașul cel bun, încă de la finalul săptămânii, deși Mercur este din retrogradare abia pe 13 mai 2024.

horoscop astrologie

Horoscop

[Sursa foto: freepik]

Balanță

Cu toate că banii sunt de obicei o problemă privată pentru tine, Luna Plină din 24 aprilie 2024 te-ar putea pune într-o situație inconfortabilă. Este nevoie să recunoști că te confrunți cu o problemă financiară, fapt care te-ar putea ajuta pe viitor.

Totuși, această săptămână te-ar putea ajuta pentru a planifica următoarea etapă a evoluției tale.

În weekend, folosește alinierea dintre Marte și Neptun pentru a vă relaxa, fapt care va avea un efect pozitiv asupra stării tale generale.

Scorpion

Luna Plină de miercuri din zodia ta ar putea scoate în evidență toate dispozițiile tale emoționale pe care până acum le-ai controlat cu grijă. S-ar putea să te simți fie super energizant, fie extrem de epuizat. În plus, s-ar putea să ajungi la o serie de concluzii greșită și să acționezi impulsiv.

Recomandarea astrelor este să faci un pas înapoi să îți controlezi emoțiile cât poți tu.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Pe de altă parte, la finele săptămânii, astrele ne arată că vei avea parte de o perioadă frumoasă pe plan personal.

Săgetător

Horoscopul pentru cei născuți în zodia Săgetător ne arată că Luna Plină de la mijlocul săptămânii creează o atmosferă bune pentru starea ta de spirit. Este momentul oportun de a-ți curăța mintea de orice gânduri negative.

În weekend ar fi, conform astrelor, momentul să dezbați o serie de idei care au legătură evoluția ta din viitor. Lasă-ți imaginația liberă și nu-ți suprasolicita corpul!

Citește și: Horoscopul pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024: Tentațiile le fură atenția acestor nativi

Capricorn

Încrederea este totul pentru tine, iar această săptămână te va ajuta să îți regândești propriile forțe. Vor putea apărea o serie de probleme acasă, însă nu îți face griji, acestea vor fi rezolvate în următoarele săptămâni.

În weekend, încearcă să te relaxezi puțin.

Horoscop săptămânal pentru 22 - 28 aprilie 2024

Horoscop săptămânal pentru 22 - 28 aprilie 2024

[Sursa foto: freepik]

Vărsător

Horoscopul săptămânal pentru 22- 28 aprilie 2024 aduce multă muncă pentru nativii născuți în zodia Vărsător. Va fi o perioadă aglomerată, însă situația se va îmbunătății după ce Mercur nu o să mai fie retrograd.

Cu toate acestea, weekendul va fi unul în care te relaxează și nu vei avea nicio grijă.

Pești

Semnele de apă, așa cum sunt și Peștii, simt, de obicei, influența Lunii Pline mai puternic decât alte semne. Așadar, această săptămâna va fi una intensă pentru tine.

O cură de detoxificare ar putea reprezenta antidotul ideal pentru tine acum. Pe plan financiar, ar trebuie să fii mai atent la cheltuieli, astfel încât să nu te trezești înainte de Paște cu conturile goale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si