Ilie Sitariu, bărbatul suspect că i-a ajutat pe asasinii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, vineri, 17 noiembrie.

Cine este bărbatul suspect care i-ar fi ajutat pe indivizii vinovați de moarte milionarului?

Acum, Ilie Sitariu este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de favorizare a făptuitorului. Acesta ar urma să stea în arest preventiv până pe data de 16 decembrie 2023.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani din comuna Dumbrăvița, județul Timiș a fost săltat miercuri dimineață și dus la audieri la Sibiu. După ce a fost audiat, tot în seara respectivă a fost dus înapoi în Timișoara, acolo unde polițiștii i-au percheziționat casa, pentru că s-a demonstrat că are legătură cu cel puțin unul dintre autori. 

El este Ilie Sitariu.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: EXCLUSIV- Dovada lăsată la locul faptei de criminalii afaceristului Adrian Kreiner. Detaliul conturează ideea de asasinat la comandă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

În acest caz, anchetatorii mai au în vedere încă un suspect, și anume o femeie brunetă, care cel mai probabil a părăsit țara odată cu anunțul veștii morții lui Adrian Kreiner.  

Cum au acționat cei 5 suspecți?

Joi seară, într-o conferinţă de presă, anchetatorii au anunțat concret că în acest caz sunt 5 suspecți, 4 bărbați și o femeie. Ei ar fi plecat din județul Timiș cu două mașini, însă una a fost lăsată în Deva, ca rezervă. Ajunși la Sibiu, ei au făcut câteva cumpărături, iar mai apoi au mers la un apartament pe strada Doamna Stanca, unde suspecta închiriase un apartament pentru 3 nopți.

În acea seară, femeia și șoferul au plecat din Sibiu. Pe data de 5 spre 6 noiembrie cei trei suspecți au intrat în locuința lui Adrian Kreiner, acolo unde acesta a fost torturat.

După comiterea faptelor ei s-au întors înapoi la cazarea respectivă și mai apoi au plecat spre Deva. Ilie Sitariu ar fi fost cel care i-a ajutat pe infractori să-și ducă planul la bun sfârșit. El i-a ajutat cu deplasările, dar și cu cazarea la sosirea în țară și cel mai probabil și după săvârșirea faptelor șocante.

El este Adrian Kreiner.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Caz șocant! Două surori în vârstă de 41 şi 52 de ani, găsite moarte, în stare avansată de putrefacţie, în propria casă. O rudă ar fi suspectă în acest caz

”Suspecții s-au deplasat pe raza localității Dumbrăvița, județul Timiș, la locuința suspectului care i-a adus în Sibiu. În seara zilei de 07.11.2023, în momentul în care s-a aflat public despre decesul victimei, 2 dintre suspecți și suspecta au părăsit cu certitudine țara, în prezent desfășurându-se activități de localizare pentru cel de-al treilea suspect, despre care există date și indicii că se află pe teritoriul României”, au transmis anchetatorii în comunicat.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Joi seară a fost ridicat din trafic, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj un alt bărbat asupra căruia planau suspiciuni că ar avea legătură cu moartea afaceristului. După o noapte în custodia polițiștilor, el a fost lăsat liber deoarece oamenii legii nu au avut probe împotriva lui.

Autorii crimei sunt din judeţul Dolj şi au vârste cuprinse între 31 şi 34 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si