Close sidebar
Close sidebar

Imaginea care i-a enervat pe fanii Gabrielei Firea! Uite unde tine mana un sef de santier in timp ce vorbeste cu noul primar al Bucurestiului: "Nu se face asa ceva in fata unei doamne!"

Noul primar al Capitalei este foarte activ, mergand pe teren chiar in weekend, pentru a verifica situatia unor lucrari.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Fosta prezentatoare tv Gabriela Vranceanu Firea a devenit primar al Capitalei si si-a luat imediat rolul in serios, inspectand locatiile cu probleme- strazi in lucru, monumente aflate in renovare de mult timp- si discutand fata in fata cu cei implicati si cu factorii de decizie. Recent, aflata intr-o inspectie pe Calea Grivitei, acolo unde se efectueaza lucrari la carosabil, Gabriela Firea i-a luat la intrebari pe responsabilii santierului, moment in care unul dintre sefi a uitat ca discuta cu o doamna si a ramas cu mana in buzunar, aspect care i-a enervat pe admiratorii noului primar. "Ce sa faci, nesimtirea e mare uneori!", "Nu se face asa ceva in fata unei doamne", "A fost luat prin suprindere, lasati-l in pace, isi revine el!", au fost doar cateva dintre parerile celor care au vazut fotografia si au sesizat gestul barbatului.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI