După întâlnirea celor două, Zumrut realizează că <problema> eternă din familia lor o reprezintă dragostea lui Halil pentru Melek. Zumrut decide să pună punct acestei <povești> iar fiul său să înceapă o nouă viață alături de Meryem. Dușmănia dintre familiile Șirhan și Karadag este departe de a se sfârși.

Serialul turcesc Mekel - Kanal D

Serialul turcesc Mekel - Kanal D

[Sursa foto: Kanal D]

Pentru Melek, în schimb, urmează noi provocări. Acum, când încercata femeie are un loc de muncă stabil, și a început tratamentul pentru cumplita boală de care suferă, Melek își dorește doar să-și țină familia în siguranță.

Din fericire pentru ea, Halil este singurul pe care se poate baza cu adevărat și este fericită că acesta îi este alături, în pofida evenimentelor dureroase din trecut.

Serialul turcesc Mekel - Kanal D

Serialul turcesc Mekel - Kanal D

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Citește și: “The Floor”, quiz show-ul care a cucerit Europa, vine la Kanal D! Astăzi se dă start castingului!

Alpay, în schimb, tot dă <târcoale> copiilor săi și încearcă, opri de câte ori se ivește ocazia, să strice echilibrul acestora, însă atunci când Halil este în preajma lui Melek, iar fostul soț continuă agresiunile asupra acesteia, lucrurile devin extrem de tensionate.

Serialul turcesc Mekel - Kanal D

Serialul turcesc Mekel - Kanal D

[Sursa foto: Kanal D]

Ce se va întâmplă atunci când Mithat, la care nimeni nu se aștepta, va sări în ajutorul surorii sale și îl amenință pe Alpay? Funda, iubita acestuia, se teme de ce este mai rău…

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Melek”, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si