În timpul emisiunii televizate, Miss Moscova, Angelina Brezhenskaya a fost pusă într-o situație mai puțin plăcută de către moderatorul programului.

Prezentatorul a întrebat-o în mod ironic dacă toate participantele la concursurile de frumusețe, cunoscute și drept concursuri de Miss, au o lipsă de cultură generală. La această întrebare,  Angelina a replicat ferm: „Bineînțeles că nu!”. 

Incredibil ce răspuns a avut Miss Moscova la  întrebarea "care este capitala României?". Momentul a fost difuzat live la TV

Ea este Angelina Brezhenskaya, Miss Moscova 2023

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Tânăra Lauren Wasser și-a pierdut ambele picioare la doar 24 de ani. Cum arată modelul acum: „Picioarele mele erau în flăcări, era ca și cum cineva îmi dădea foc la picior”

Moderatorul emisiunii s-a hotărât să-i testeze tinerei Miss Moscova 2023 cunoștințele de geografie și i-a adresat o întrebare mai mult decât simplă: "Care este capitala României?". Acesta i-a sugerat de mai multe ori, în mod ironic, că răspunsul corect este "Polonia". Angelina Brezhenskaya a fost sută la sută sigură că știe răspunsul corect, așa că a decis să meargă pe instinct.

Citește și: O influenceriță vegană a murit, după ce s-a înfometat. Rusoaica promova o dietă pe bază de fructe exotice: „Părea deja epuizată”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Miss Moscova 2023 a dat cu fermitate un răspuns cel halucinant, care i-a șocat pe telespectatorii de acasă: "capitala României este Bosnia și Herțegovina".

Întregul program televizat a continuat într-o atmosferă hilară, cu un ton amuzant. După răspunsul halucinant al tinerei rusoaice, prezentatorul a adăugat, glumind: "Absolut corect! Să rescriem manualele de geografie!".

Cine este Miss Moscova 2023. Angelina Brezhenskaya s-a trezit cu un val de critici după competiție

Rusoaica în vârstă de 25 de ani a câștigat titlul de Miss Moscova 2023 în competiție cu alte 33 de participante din Capitala Rusiei. 

De-a lungul timpului, Angelina Brezhenskaya a participat la mai multe concursuri de frumusețe. În anul 2020, modelul și prezentatoarea TV a câștigat titlul de "Frumusețea din Saratov" și apoi a ajuns finalistă în concursul "Frumusețea Rusiei". Cu toate acestea, rusoaica nu s-a oprit aici și și-a încercat norocul în competiția pentru titlul de Miss Moscova 2023.

Incredibil ce răspuns a avut Miss Moscova la  întrebarea "care este capitala României?". Momentul a fost difuzat live la TV

Miss Moscova 2023, acuzată că a apelat la bisturiu pentru a arăta ca o păpușă Barbie

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Pescărușii "au preluat controlul" într-un oraș de pe litoral. "Sunt răi, îți fură mâncarea și nu te lasă să vorbești la telefon"

După ce a câștigat titlul de Miss Moscova 2023, tânăra în vârstă de 25 de ani s-a trezit cu un val de critici. Gurile rele susțin că Angelina a apelat la chirurgia plastică pentru a arăta ca o păpușă Barbie. Informația nu a fost negată de către câștigătoarea concursului de frumusețe, susținând că a făcut rinoplastie la recomandarea medicilor.

Incredibil ce răspuns a avut Miss Moscova la  întrebarea "care este capitala României?". Momentul a fost difuzat live la TV

Tânăra în vârstă de 25 de ani a fost încoronată Miss Moscova

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Închisoare pe viață pentru o americancă obsedată de sfârșitul lumii, care și-a ucis copiii/ ”Știu șigur că, în lumea spiritelor, copiii mei sunt fericiți”

Cred că a fost o competiție pentru cel mai bun chirurg”,  „Cred că trebuie să se organizeze două tipuri de concursuri: pentru fetele cu frumusețe naturală și pentru cele cu operații estetice”,  sunt doar câteva reacții apărute în mediul online după ce Angelina Brezhenskaya a câștigat concursul Miss Moscova 2023. 

Incredibil ce răspuns a avut Miss Moscova la  întrebarea "care este capitala României?". Momentul a fost difuzat live la TV

Angelina a mai participat în trecut la concursuri de frumusețe

[Sursa foto: Instagram]

„Am făcut cu adevărat rinoplastie, nu o neg. Au existat mai multe indicații medicale pentru asta. Cred că în prezent, puțini oameni mai sunt surprinși de intervențiile estetice. Am grijă de mine și fac în mod regulat proceduri de îngrijire a pielii. Este important să te simți în armonie cu tine însuși. Am o persoană iubită lângă mine, de mai mult timp. El mi-a oferit un sprijin extraordinar în toate etapele pregătirii pentru competiție, m-a inspirat foarte mult”, a declarat rusoaica în vârstă de 25 de ani, conform jurnaliștilor de la  starhit.ru 

Citește și: "Tocmai a murit intr-un accident": O noua escrocherie pe Facebook. Nu da-ti click pe linkul din postare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si