Numele bărbatului care este etichetat drept un interlop influent, cu legături la nivel înalt, apare într-un denunţ destinat ofiţerilor anticorupţie din Ministerul Afacerilor Interne, fiind suspectat că ar fi beneficiarul unor contracte „cu dedicaţie”. „Codiţă” este acuzat de un denunţător că ar fi încheiat contracte dubioase cu instituţii publice, aşa că în viitorul apropiat este posibil să dea cu subsemnatul şi să fie vizitat de procurori, pentru a-i fi verificate documentele buclucaşe.

Citeste si: Avocatul Tonel Pop, dezvăluire incendiară în cazul Caracal. Gheorghe Dincă negociază cu autoritățile acest lucru!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Remus Rădoi- interlopul devenit consilier al Poliţiei Române, la care şeful IPJ Olt a apelat pentru a ajuta la identificarea răpitorului Alexandrei Măceşanu, ofiţerul oferindu-i informaţii clasificate, din dosar – a deschis, recent, mai multe procese împotriva Poliţiei Române, în care a solicitat anularea unor sancţiuni contravenţionale, scrie spynews.ro.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu revoltat după ce s-a vehiculat că a fost reconstituit scheletul Alexandrei: "INML se joacă cu focul"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si