Kinga (Lidia Persida Kinga Suto) este vice-campioană la Cupa Europeană de fitness. „ Fiecare relație eșuată m-a făcut să înțeleg mai bine că merit ceva mai bun ”.

Kinga este personal trainer

Kinga are 23 de ani și profesează ca personal trainer. Se mândrește cu mai multe medalii sportive în domeniul fitnessului. Își dorește cu tot sufletul să depășească experiențele nefericite sentimentale prin care a trecut și să își găsească, în sfârșit, jumătatea.

Citeste si: Grecia anunță că va ridica restricțiile pe perioada sezonului estival. Cum sunt așteptați turiștii

Este o luptătoare și a înțeles că din orice experiență trebuie să înveți ceva important pentru evoluția ta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În total, 14 tineri, 7 fete și 7 băieți, au trecut de casting-ul Casa iubirii. Au pășit în emisiune optimiști, cu speranța că aici își vor întâlni marea dragoste. Același lucru se aplică și pentru Kinga Persida Suto, o concurentă care se declară o fire extrem de luptătoare. Este pregătită să iubească și să fie iubită.

Citeste si: Polițiștii din Dorohoi, uimiți după ce au oprit un bărbat de 91 de ani care se afla la volan

„Sunt Kinga, am 23 de ani și sunt dependentă de sport. Am făcut atletism, haltere și de aproape un an fac fitness. Sunt vice-campioană la Cupa Europeană, dar vreau mai mult, vreau să fiu cea mai bună din lume ”, a declarat concurenta.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si