”După 11 decembrie, România va avea evident un premier politic şi un premier care va fi propus de partidele politice. Premier tehnocrat înseamnă premier independent politic. Domnul Cioloş în actualul mandat este un premier independent politic pentru că eu l-am desemnat fără să fie propus din partea vreunui partid, însă Parlamentul, văzând această desemnare, a votat pemntru, a rezultat un guvern independent politic”, a afirmat preşedintele Iohannis.



El a spus că această situaţie nu se va repeta după alegerile parlamentare.

”Aşa ceva nu vom avea după alegeri, ci vom avea un guvern politic, un guvern care reprezintă voinţa uni partid sau unor partide care vor să meargă împreună ”, a precizat şeful statului.

Întrebat dacă îl va desemna pe Cioloş premier, în situaţia în care partidele vor face această propunere chiar dacă el nu e membru de partid, preşedintele Iohannis a răspuns: ”Haideţi să lăsăm unele chestiuni şi după alegeri”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Viral făcut de Netflix cu Insula Iubirii. Până și MAI a reacționat: Pentru cine vrea adrenalină, facem angajări- antena3.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si