Chipul afaceristului a fost desfigurat, identificarea lui dupa trasaturile faciale fiind imposibila. Sotia l-a recunoscut pe Condrea dupa haine. Cel despre care se spune ca ar fi fost interfata unei adevarate mafii ar fi trebuit sa fie audiat de procurori, in “dosarul dezinfectantilor”, a doua zi dupa accident. Informatia a generat numeroase ipoteze conform carora barbatul ar fi fost victima unui asasinat, ca sa nu devoaleze nume grele care-i sutineau afacerile devenite obiectul unei anchete.

Masina lui Condrea a fost facuta praf
Masina lui Condrea a fost facuta praf

Presa a titrat ca moartea afaceristului a fost “convenabila” pentru multe capete care ar fi cazut in cazul in care patronul Hexi Pharma ar fi apucat sa ajunga in fata magistratilor. Un alt detaliu care a pus pe jar analistii-comentatori, la toate posturile de stiri, a fost inmormantarea milionarului, eveniment ce a avut loc la doar 48 de ore dupa deces. La funeralii au participat prietenii apropiati ai lui Condrea, familia, cativa angajati, si mai multi bodyguarzi care au asigurat intimitatea momentului.

Asa arata acum mormantul lui Dan Condrea
Asa arata acum mormantul lui Dan Condrea

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

In ciuda reputatiei controversate a patronului Hexi Pharma, locul de veci al acestuia este vizitat zilnic. “Am inteles ca nu a fost un sfant domnul Condrea, dar sa stiti ca ii viziteaza multi mormantul. Au fost cateva doamne, prieteni si o fetita. Cred ca era fiica lui ”, a spus un angajat al cimitirului Sfanta Vineri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si