Larisa și George au avut parte de primul lor date, iar emoțiile i-au copleșit pe cei doi îndrăgostiți. Între cei doi concurenți s-a creat o legătură aparte. Acest lucru a determinat-o pe Larisa să îl sărute pe George în Casa Iubirii, fiind primul lor sărut în fața concurenților.

Larisa și George s-au sărutat pentru prima dată în competiție

George și Larisa sunt tot mai atrași unul de celălalt și vor să se cunoască mai bine. Recent, cei doi au mers la un date unde se pare că legătura dintre cei doi a devenit din ce în ce mai profundă.

Larisa, aflată în casa băieților și-a arătat gesturile de tandrețe în fața lui George și a privirilor celorlalți concurenți. Larisa și-a găsit curajul de care avea nevoie pentru a-l pupa pe George după câteva săruturi pe față, frumoasa concurentă l-a sărutat pe buze sub strigătele de încurajare ale concurenților: „Pupă-l!”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: David, fiul Andreei Mantea, este actor încă de la vârsta de 6 ani! Cum a reușit să învețe zeci de replici? „Mama m-a întrebat dacă vreau să fiu actor”

Larisa și George au avut parte de primul date

”Chiar așteptăm acest date! Așteptăm să ieșim la un date și astăzi este ziua potrivită! Și tu așteptai?”,  a spus  George emoționat,  potrivit  Kanald.ro.

”Și eu așteptăm cu nerăbdare și m-am bucurat foarte mult! A fost cel mai frumos cadou de ziua mea, date-ul acesta! E primul meu date cred că știi asta și mă bucur mult că e cu ține! Este cadoul nostru! Mi-am dorit să te cunosc mai bine!”,   a mărturisit

Larisa.

Fetele au venit cu o idee pentru a îi ajuta pe cei doi să se apropie mai mult. Larisa și George au jucat jocul cu foaia, iar din fericire nu au reușit să o prindă. Cu această ocazie, George și Larisa și-au atins buzele de trei ori.

Citește și: Momente tensionate în Casa Iubirii între două concurente. Aisa părăsește platoul după o ceartă cu Bianca


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si