Lectorul Florin Păsătoriu, dr. în cadrul Facultății de Științe Sociale din cadrul Universității din Craiova a murit după ce a căzut de pe bicicletă.
„La data de 26 martie a.c., ora 02:15, Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, cu privire la faptul că pe raza localității Mușetești, pe partea carosabilă, se află o persoană, posibil decedată.

Citește și: Cine este femeia șef de tren care a murit strivită de locomotiva CFR în gara Galați

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 47 de ani, din comuna Mușetești, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DC 6 Mușetești, a pierdut controlul ghidonului, s-a dezechilibrat și a căzut. În urma căzăturii a survenit decesul bărbatului“, conform reprezentanților IPJ Gorj.

Citește și: Aceasta este ultima conversație a Angelikăi Maurer înainte să dispară. Studenta de la Sibiu este de negăsit de o lună: „A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Colegul nostru, prof. Florin Păsătoiu, s-a stins din viață în mod fulgerător! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Suntem alături de familia îndurerată!“, este anunțul pe pagina de Facebook a Facultății.

Cine este femeia șef de tren care a murit strivită de locomotiva CFR în gara Galați

Accidentul feroviar din gara Galați, ultimul dintr-o serie de incidente similare, s-a încheiat cu o tragedie: o femeia conductor de tren în vârstă de 53 de ani a murit strivită de locomotiva CFR care a intrat cu viteză în vagonul în care se afla.

Gina Basoc, de 53 de ani, este  șefa de tren  care și-a pierdut viața, sâmbătă seară, în urma accidentului feroviar produs în Gara CFR din Galați.

Citește și:  Accident feroviar grav în gara din Galați. Conductorul trenului, o femeie de 53 de ani, a murit

"Gina Basoc este sefa de tren care si-a pierdut viata, în aceastà searã, in urma accidentului feroviar produs in Gara Galați Urma sã plece în cursã pe relatia Galati- Märasesti, însã nu a mai apucat. Avea doar 53 de ani. Dumnezeu sã o odihneascã în pace!", a transmis publicația Feroviarul Roman.

Citește și: Durere fără margini după ce Elena, adolescenta care a murit subit la doar 17 ani, a fost găsită decedată în baie, chiar de tatăl ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si