Debbie, cunoscuta mai ales pentru rolul sau in comedia muzicala ‘Singin’ in the Rain’ (n.r.-Cantand in ploaie) din 1925, a murit miercuri la Los Angeles, la 84 de ani, in timp ce pregatea inmormantarea fiicei sale, Carrie Fisher, celebra printesa Leia din seria „Star Wars”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Debbie Reynolds a fost spitalizata de urgenta mai devreme, miercuri, dupa ce ar fi suferit un atac cerebral si in ciuda eforturilor depuse de medici, aceasta s-a stins din viata, dupa cum a declarat Todd Fisher, fiul sau si fratele lui Carrie, pentru revista Variety. Acesta a facut publice si ultimele cuvinte ale mamei sale care era devastata de moartea lui Carrie si voia sa fie alaturi de ea. „Mi-e dor de ea. Vreau sa fiu cu Carrie”, a spus Debbie in ultimele clipe de viata. ”Este acum cu Carrie si toti avem inimile sfaramate”, a declarat Todd, precizand ca stresul provocat de moartea surorii sale a fost ”prea mult” pentru mama lui.

in 1964, Debbie Reynolds a primit o nominalizare la Oscar ca protagonista a filmului ‘The Unsinkable Molly Brown’.Actrita Carrie Fisher, fiica sa, cunoscuta pentru rolul printesei Leia din seria „Star Wars” (Razboiul Stelelor), a murit marti la Los Angeles in urma complicatiilor dupa un infarct, la varsta de 60 de ani.



Pe numele real Marie Frances Reynolds, Debbie s-a nascut pe 1 aprilie, 1932, in El Paso, Texas, si s-a multat ulterior cu familia sa in Burbank, California. Pima sa aparitie sub lumina reflectoarelor s-a petrecut pe cand avea 16 ani, cand a castigat concursul de frumusete Miss Burbank, in 1948. Acolo a fost remarcata de un vanator de talente de la Warner Bros. cu care si-a semnat primul sau contract.
A fost renumita Debbie. Ulterior, aceasta a facut un contrat cu MGM, care i-a adus rolul sau de lansare, in „Singin’ in the Rain”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si