Close sidebar
Close sidebar

Ludovic Orban, anunț de ultimă oră: Anunț „decapitarea" tuturor șefilor puși politic în Poliţie!

Ludovic Orban a declarat în Parlament că Poliția și Jandarmeria trebuie să fie depolitizate. Premierul dorește ca Jandarmeria și Poliția să existe doar pentru a sluji cetățenii.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Trebuie să readucem Jandarmeria și Poliția în situația de slujitor al cetățeanului. Trebuie să terminăm cu utilizarea politică, pentru a-i apăra pe potentații zilei.

Citeste si: Scandal după ce Liviu Dragnea a primit o zi de libertate. Procurorul general: „S-a încălcat un regulament”

Este imperios necesar și vă cer sprijinul să abrogăm recursul compensator. De asemenea, serviciul de probațiune trebuie dezvoltat.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Miniștrii lui Orban, audiați cu scandal. Bilanțul primei zile: multe jigniri și un candidat respins

Ludovic Orban anunț de ultimă oră: Anunț „decapitarea" tuturor șefilor puși politic în Poliţie!

Trebuie refăcută capacitatea Poliției de a-și exercita misiunea. Toate posturile de conducere din Poliție trebuie să fie ocupate prin concurs, trebuie terminat cu numirile din pix prin care partidele numesc oameni care să le facă diverse servicii.

Trebuie schimbate mentalitatea, atitudinea pe care o au în realizarea misiunilor și asigurarea celor necesare pentru realizarea sarcinilor de serviciu. Trebuie să schimbăm mentalitatea în Poliție și Jandarmerie", a declarat Ludovic Orban în plenul reunit al Parlamentului pentru votul de învestire că Poliția şi Jandarmeria să fie depolitizate.

Citeste si: Ludovic Orban: Între 237 şi 243 de parlamentari vor vota Guvernul

Premierul desemnat de însuși președintele Klaus Iohannis, în urmă cu trei săptămâni, Ludovic Orban sosește în plenul reunit pentru votul de învestitură.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI