Luna nouă din septembrie 2023 cade vineri, 15 septembrie, și aduce schimbări importante pentru zodii.

Lună nouă septembrie 2023. Care sunt Fazele lunii? 

Luna nouă din septembrie 2023.  Mulți oameni cred că fazele Lunii sunt datorate umbrei Pământului, dar aceasta este concepție greșită. Pentru a explica fazele Lunii trebuie să luăm în cosiderare orientarea a trei corpuri cerești: Soarele (singura sursă de lumina), Pământul și Luna.

Luna Nouă  apare când Luna se interpune între Pământ și Soare, fiind iluminat discul de pe fața nevăzută. Se produce la șapte zile după Ultimul Pătrar.

Primul Pătrar  – când Luna este la o elongație (depărtare) de 90° est, față de Soare; atunci vedem doar jumătate din discul lunar iluminat (jumătatea din dreapta). Se produce la șapte zile după Lună Nouă

Luna Plină  – când Luna se află la 180° de Soare; vedem atunci tot discul lunar iluminat (când Luna se afla în faza de Lună Plină, răsare când apune Soarele și apune când răsare Soarele). Se produce la șapte zile după Primul Pătrar.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ultimul Pătrar  – când Luna se află la o elongație de 90° vest, față de Soare; vedem iluminată jumătatea din stânga a discului lunar. Se produce la șapte zile după Lună Plină.

Luna nouă cade în 15 septembrie 2023

Luna nouă cade în 15 septembrie 2023

[Sursa foto: Observatorul astronomic Urseanu]

Lună nouă din 15 septembrie 2023. Care sunt efectele? 

Luna Nouă din septembrie este în Fecioară, iar asta înseamnă că ziua de 15 septembrie este un moment pentru productivitate și pentru a face lucrurile cu spor.

Putem ieși din retrogradul Mercur cu mai multă energie pentru a face lucrurile și avem mai puține șanse să amânăm. Am avut destul timp să ne frământăm în timpul perioadei retrograde a lui Venus.

Pentru toate zodiile, mesajul este direct de Luna nouă din septembrie: acum este momentul să acționezi, potrivit astrologilor consultati de SfatulParintilor.ro.

Energia Fecioarei înseamnă și că putem lucra la proiecte care ne entuziasmează, să progresăm rapid și să fim atenți la detalii pentru a le face să funcționeze în favoarea noastră.

Tot acum, de Luna nouă din 15 septembrie s-ar putea să se pună accent pe a doua șansă și pe schimbări. Acesta ar fi, de asemenea, un moment excelent pentru corecturi și revizuire.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Luna nouă 15 septembrie 2023- Berbec

Această lună nouă te va face să asumi mai multe proiecte de la locul de muncă. Energia din această fază lunară te va ține „destul de ocupat”, dar acum este timpul să te concentrezi și pe „echilibrul dintre muncă și viață”.

Luna nouă 15 septembrie 2023- Taur

Pentru Tauri, această lună nouă „va fi ca o flacără a dorinței și a iubirii”, indiferent dacă ești sau nu într-o relație. Pe lângă dragoste, această fază lunară poate avea impact asupra altor domenii ale vieții tale. Dacă vrei să urmezi eforturi creative, hobby-uri sau noi proiecte, „stelele sunt acum aliniate”.

Luna nouă 15 septembrie 2023- Gemeni

Această lună nouă îi va încuraja pe Gemeni să se concentreze asupra problemelor casnice. Prin urmare, ar trebui să vă concentrați pe îmbunătățirea spațiului de locuit. Sunt recoamndate acum „curățarea, renovarea sau redecorarea” casei.

Luna nouă 15 septembrie 2023- Rac

Lasă ideile să curgă în aceste zile! Luna nouă din septembrie îți va „activa capacitatea mentală”, deci te va face să te simți dornic să anunți lumii viziunea, planurile și ideile. Racii pot începe acum să lucreze la o scriere importantă, la proiecte de branding sau comunicare.

Luna nouă 15 septembrie 2023- Leu

Pentru Lei, Luna nouă din septembrie le evidențiază finanțele. Drept urmare, acum ai putea auzi de o nouă ofertă de muncă, de un proiect secundar sau de o ofertă pentru a-ți crește veniturile.

Luna nouă 15 septembrie 2023- Fecioară

Luna nouă în Fecioară este exact pentru tine, Fecioară! Poți trece prin schimbări importante acum, ai putea simți dintr-o dată "un val de potențial nou", spun astrologii. Prin urmare, folosește acest timp pentru a intra în lumina reflectoarelor și a cere universului ceea ce îți dorești Sfat pentru Fecioare: „Vor apărea oportunități de a-ți atinge obiectivele”.

Luna nouă 15 septembrie 2023- Balanță

Odihnește-te și reîncarcă-ți bateriile în această perioadă, nativ din Balanță. Făcând acest lucru, vei genera idei geniale și creative despre cum îți poți îmbunătăți viața în anul următor. Această Lună nouă te poate pune și în legătură cu un terapeut, consilier sau profesionist medical.

Luna nouă 15 septembrie 2023- Scorpion

Pentru Scorpioni, această lună nouă din septembrie îi pot face să simtă „chiar mai multă atenție decât de obicei”. Popularitatea ta va fi la cote maxime, așa că ai face bine să te conectezi la ea și să petreci timp pe placul tău. „Aceasta este, de asemenea, o perioadă grozavă pentru a cere o favoare”, spun astrologii.

Luna nouă în septembrie 2023

Luna nouă în septembrie 2023

[Sursa foto: Pexels]

Luna nouă 15 septembrie 2023- Săgetător

Concentrează-te pe cariera ta, Săgetător, pentru că lucrurile îți sunt favorabile în această fază lunară. Acum vei primi probabil noi oportunități pentru oferte de locuri de muncă competitive, o promovare sau bonusuri interesante. Prin urmare, astrologii le sugerează nativilor din această zodie să folosească această perioadă pentru a stabili o strategie pentru obiectivele lor și pentru a vedea cât de departe pot urca.

Luna nouă 15 septembrie 2023- Capricorn

Este momentul să ieși din zona ta de confort, Capricorn. Pe măsură ce sosește luna nouă, vei avea ocazia să te avânți pe un nou teritoriu din punct de vedere fizic, spiritual sau intelectual”. Acționează în conformitate cu asta!

Luna nouă 15 septembrie 2023- Vărsător

Concentrează-te pe finanțele tale, Vărsător. Luna nouă din 15 septembrie îți va oferi șansa de a îți prioritiza activele sau investițiile. „Dacă ai acum o oportunitate pentru o înțelegere financiară sau pentru a capitaliza drepturile de autor, acesta este momentul să privești mai departe”, sugerează astrologii.

Luna nouă 15 septembrie 2023- Pești

Lună nouă în Fecioară aduce „parteneriatele” în „topul minții Peștilor acum”. Pe măsură ce faza lunară se apropie, relațiile devin tot mai puternice pentru acest semn zodiacal. Dacă ești singur, acum e momentul să „cauți pe cineva cu potențial de relație pe termen lung”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si