Margherita de la Clejani a absolvit, în 2015, Facultatea de Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației- specializarea Jurnalism, din cadrul Universității Hyperion din București. Cursurile la facultatea particulară au avut o durată de 3 ani.

Margherita de la Clejani
Margherita de la Clejani, alături de avocatul ei

În timpul studenției, Margherita s-a înscris într-un proiect denumit Vehmed, finanțat de Uniunea Europeană. “Proiectul VEHMED propune crearea unor vehicule media: televiziuni şi ziare operate de studenţi, care să faciliteze în mod real dezvoltarea abilităţilor practice ale studenţilor, în acelaşi timp stimulându-le creativitatea şi chiar oferindu-le idei şi contacte pentru iniţierea unor afaceri sau viitoare colaborări după finalizarea facultăţii”

, se scria despre proiect.

Citeste si: Margherita de la Clejani mai porneste un scandal! A recunoscut ce consuma: "Ma injectez cu..."

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Iubitul Margheritei, adeptul drogurilor

Citeste si: VIDEO| Margherita, victima anturajului: "Fiica mea este vânată de oameni dubioși!"

Margherita de la Clejani a scris că e competentă în călătorii

Margherita și-a depus CV-ul l a rubrica de resurse umane a site-ului dedicat proiectului, din care reiese că a făcut practică jurnalistică la o televiziune online numită HypTv.

La rubrica de activități și responsabilități principale, Margherita a completat: “Student grup tinta in cadrul proiectului "VEHMED- Vehicule media pentru formarea abilitatilor practice, televiziuni si ziare operate de studenti pentru studenti" POSDRU 90/2.1/S/64002.”.

La competențe și abilități sociale ea a scris că este sociabilă și comunicativă, că are spirit de echipă, iar la rubrica de alte competențe și aptitudini a notat călătoriile! Din păcate, proiectul s-a încheiat în 2013.

Ulterior, Margherita a ajuns invitată la mai toate televiziunile, datorită celebrității părinților ei.

Margherita de la Clejani
Margherita de la Clejani adoră să pozeze provocator

Margherita de la Clejani a consumat substanțe interzise

La finalul lunii mai, Margherita de la Clejani a intrat cu mașina într-un autotorism parcat regulamentar de un bulevard din București. Ea a fost testată cu aparatul atilotest, rezultatul fiind negativ. Apoi, a fost testată cu Drugtestul, rezultatul fiind că a aconsumat sunstanțe interzise. Analizele au fist ytrimsie la INML

Fiica Clejanilor a trezit suspiciuni în rândul anchetatorilor ajunși la fața locului, astfel că a fost testată cu aparatul etilotest. Pentru că rezutatul a ieșit negativ, dar totuși fata nu se comporta normal, oamenii legii au decis să o testeze și cu Drugtestul, rezultând că ar fi consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan. Rezultatele analizelor de sânge de la INML au fost predate poliției, ulterior dovedindu-se că a consumat un cocktail de substanțe interzise.

Clejanii
Margherita de la Clejani, alături de familia sa

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si