Pe data de 28 aprilie 2024 îi sărbătorim pe cei care poartă nume de flori, cu ocazia Floriilor!

Iată câteva dintre numele sărbătorite în această zi specială: Laur, Laura, Laurenţiu, Laurian, Lauriana, Mălina, Margareta, Micșunica, Mugurel, Narcis, Narcisa, Panseluţa, Romaniţa, Roza, Rozalia, Violeta, Viorel, Viorela, Viorica, Zambila.

Transmite-le apropiaților tăi care își serbează ziua onomastică de Florii 2024, un mesaj încântător și o felicitare superbă cu „La mulți ani!”.

Mesaje și felicitări frumoase pentru sărbătoriții zilei de Florii 2024

„Dragă Narcisa, în această zi minunată te sărbătorim pe tine! Să fii mereu voioasă, precum o floare de primăvară și să ai parte surprize minunate și bucurii pe măsura așteptărilor! Să fii fericită și iubită, iar viața să îți ofere pace și împliniri! La mulți ani din toată inima!”

„La mulți ani de Florii, dragă Narcis! Să ai parte de tot ce este mai bun în lume și să te bucuri de fiecare moment petrecut alături de cei dragi ție! Îți urez o zi frumoasă, plină de iubire, iar razele soarelui să îți mângâie sufletul!”

Citește și: Tradiții de Florii pentru 2024: Ce nu este bine să faci în Duminica Floriilor?

felicitare de ziua numelui de florii

Transmite-le celor dragi care își serbează onomastica de Florii 2024 un gând bun și o felicitare frumoasă!

[Sursa foto: Freepik]

„La mulți ani, Micșunica! Să fii binecuvântată, iar această zi de sărbătoare să îți aducă pacea în suflet, iar tu să te bucuri de frumusețea fiecărui moment petrecut alături de cei dragi! Să ai multe realizări, împliniri și sănătate din belșug!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„De ziua numelui tău, îți doresc să ai parte de cadouri frumoase și gânduri minunate! Îți urez multe realizări și împliniri personale și profesionale, iar fiecare zi a vieții tale să fie așa cum ți-o dorești tu! La mulți ani din toată inima de Florii!”

„Dragă Margareta, să ai parte de o zi luminoasă și plină de speranță! Fie ca soarele care strălucește pe cer să îți încălzească sufletul, iar tu să fii înconjurată de iubire, optimism și multă bucurie! Să ai parte de o zi a numelui perfectă! La mulți ani cu sănătate!”

„La mulți ani, Rozalia! Să ai parte de iubire, sănătate și multe bogății de-a lungul vieții tale! Fie ca această zi să îți umple inima cu speranță și liniște și să te bucuri de tot ceea ce are viața mai bun să îți ofere!”

„Draga mea, în această zi minunată te sărbătorim pe tine, o floare printre flori! Să fii mereu deschisă către noi provocări și să fii puternică indiferent de ceea ce se va întâmpla! Să ai parte de momente magice și să îți faci amintiri de neuitat în această zi specială! La mulți ani frumoși!”

felicitare de ziua numelui de florii

Transmite-le apropiaților tăi care își serbează ziua onomastică de Florii 2024, un mesaj încântător și o felicitare superbă cu „La mulți ani!”.

[Sursa foto: Freepik]

„La mulți ani de Florii, Viorica! Fiecare floare a primăverii să îți aducă un strop de noroc și lumină în viață și să te ghideze către visul tău! Să fii puternică mereu și zâmbăreață, iar iubirea celor dragi ție să nu-ți lipsească niciodată!”

Citește și: Prognoza meteo de Florii, 1 Mai și Paște 2024, anunțată de meteorologi. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele două săptămâni?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„De Florii, să ai parte de tot ceea ce îți dorești! Eu îți doresc multă fericire, speranță, sănătate, bani, iubire și multă voioșie! Ești o floare specială în viața mea și îmi doresc să ai parte de o zi superbă! La mulți ani cu dragoste și sănătate!”

„La mulți ani, dragă Laur! Să ai parte de bunătate și iubire oriunde vei merge de-a lungul vieții tale! Să ai parte de momente de neuitat și realizări incredibile! Îți urez distracție plăcută alături de cei dragi ție!”

felicitare de ziua numelui de florii

În acest an, pe data de 28 aprilie 2024, îi sărbătorim pe cei care poartă nume de flori, cu ocazia Floriilor!

[Sursa foto: Freepik]

„Fie ca ziua numelui tău să fie la fel de frumoasă precum un dans al florilor în vânt, plină de armonie! Să ai parte întotdeauna de oameni iubitori și prieteni adevărați, iar bucuria, sănătatea, iubirea și bogățiile să fie mereu prezente în viața ta! La mulți ani frumoși!”

„De ziua numelui tău, Viorel, îți doresc să fii gingaș precum o floare de primăvară și să găsești mereu iubire și bunătate în sufletul tău! Să ai parte de succes pe parcursul vieții tale și multe momente magice alături de cei dragi ție! La mulți ani cu realizări incredibile!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si