Este vorba despre ciorba. Ciorba de legume sau cu putina carne este ideala pentru silueta si sanatate.



"Nu exista un aliment mai bine echilibrat din punct de vedere nutritiv decat ciorba...cu conditia sa stii sa o faci:) Ei bine eu nu stiu, ciorbele mele nu ies gustoase, asa ca profit si abuzez cand le gasesc gata facute.
Cea mai priceputa si mai mare furnizoare de ciorba e mama. Astazi m-a "inzestrat" cu o oala de ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza, sa-mi ajunga cateva zile...crede ea!?! Pentru ca recunosc, cand am ciorba mananc doar ciorba! In copilarie mi se spunea "ciorbareasa" si trebuie ce existau motive pentru asta.
Cu ciorba nu poti gresi, nici pentru sanatate, nici pentru silueta. E apa multa cu legume, fainoase sau leguminoase si ceva carne sau smantana cand nu e post. Tine bine de foame si poti sa o consumi si seara, de aceea zic francezii "souper" la cina.


Ciorba ca fel unic este o alegere dietetica in orice situatie iar faptul ca e un preparat fiert pica bine oricui, nu am auzit persoane care sa aiba probleme cu digestia de la ciorba. Cine o are in casa sa o puna la loc de cinste pe masa! Asa am facut eu cu oala de ciorba de la mama, m-am "inarmat" cu ardei iute si nu ma las pana nu o termin! Azi au fost 3 portii si as mai fi mancat daca nu simteam ca-mi plezneste burta:)
Concluzia: sunt norcoasa sa o am pe mama langa mine, macar
si pentru o farfurie de ciorba"
, a scris nutritionista pe contul de Facebook.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si