Decesul Andreei Morega, tânăra studentă la Medicină care a fost ucisă cu sânge rece de așa-zisul ei iubit, Mirel Dragomir, a îndoliat o țară întreagă. Mii de români o plâng pe tânăra care avea un viitor strălucit în față și îl trag la răspundere pe criminalul acesteia, care este și el student la Medicină, dar și la Teologie.

Mirel Dragomir a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, însă își dorește ca această măsură să fie înlocuită cu pedeapsa arestului la domiciliu.

În fața instanței, acesta a încercat să își „ușureze” viața, după crima pe care a comis-o la Timișoara.

Mirel Dragomir vrea să „scape” cu arest la domiciliu

Tânărul ucigaș își dorește să primească o pedeapsă mai comodă, iar în acest sens el a solicitat ca măsura arestului preventiv să fie înlocuită cu arestul la domiciliu. 

El a depus o cerere pentru a-și exprima dorințele, însă instanțele judecătorești au respins-o. El ar urma să stea în spatele gratiilor până pe 21 aprilie 2024.

mirel dragomir

Mirel Dragomir și-a ucis iubita cu aproximativ 30 de lovituri de cuțit.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Răsturnare de situație în cazul studentei ucise din Timișoara. Tânărul care i-a luat viața nu ar fi fost, de fapt, iubitul ei: „A făcut o obsesie. Voia mai mult de la ea”

„Soluția pe scurt: În baza art. 226 C.p.p., raportat la art. 202 al. 1- 3, alin. 4 lit. e C.p.p şi art. 223 alin.2 C.p.p. admite propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul: DRAGOMIR MIREL LIVIU, cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de omor, prev. de art. 188 alin.1 C.p. Dispune arestarea preventivă a inculpatului DRAGOMIR MIREL LIVIU pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.03.2024

până la data de 21.04.2024, inclusiv.

Respinge solicitarea inculpatului DRAGOMIR MIREL LIVIU de luare faţă de acesta a măsurii arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. 3 C.p.p., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. În baza art. 272 alin. 2 C.p.p. suma de 680 lei, reprezentând onorariul avocat oficiu pentru inculpat, se va achita din fondul Ministerului Justiţiei. Cu contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunțare pentru inculpat. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din 23.03.2024, ora 15.50”, conform  Portalului Instanțelor de Judecată.

Orbit de gelozie, Mirel a decis să-i curme viața Andreei

În urma ultimelor informații apărute în presă, nu este destul de clar dacă Mirel și Andreea formau un cuplu sau dacă erau simpli prieteni. Apropiații tinerei spun că cei doi erau doar prieteni, însă Mirel și-ar fi dorit ceva mai mult cu tânăra. Aceasta i-ar fi refuzat avansurile, iar într-un moment de gelozie și furie, tânărul ar fi ucis-o cu aproximativ 30 de lovituri de cuțit, mai ales în zona gâtului, conform rezultatelor raportului IML.

andreea morega

Andreea Morega avea doar 21 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Rezultatele raportului IML în cazul studentei din Timișoara, ucisă de iubitul ei, scot la iveală o cruzime de nedescris. Ce s-a întâmplat cu Andreea, în ultimele clipe de viață?

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pe de altă parte, s-a relatat foarte mult și despre faptul că tânăra ar fi vrut să pună stop relației cu Mirel. Indiferent de cum ar fi decurs lucrurile între cei doi, tragedia de la final i-a lăsat pe români uimiți de cruzimea de care a putut da dovadă acest student.

Unul dintre elementele care i-au șocat pe oameni a fost modul în care a lăsat-o Mirel pe Andreea după finalizarea crimei. Tânărul i-a pus părul în jurul gâtului, astfel încât să nu se vadă că este înjunghiată și a lăsat-o într-o baltă de sânge, plecând spre casă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si