O femeie în vârstă de 42 de ani a murit în urmă cu doi ani. Trupul neînsuflețit al Joanei Baird a fost găsit de 2 copii care se jucau lângă un pârâu în Rochdale, Lancashire.

Până în prezent, autoritățile nu au reușit să descifreze moartea femeii, care era și mama a 3 copii.

Citește și: Un soț gelos a angajat un asasin plătit ca să ucidă două lesbiene. Nu l-a plătit la timp, așa că lucrurile s-au întors împotriva lui

Unde a fost găsită femeia

Înainte să moară, Joane consumase alcool în zona în care a și murit, alături de un bărbat pe nume Asif Mahmood.

Potrivit surselor anchetei, bărbatul s-ar fi întâlnit cu Joane pentru prima dată pe 2 iunie, atunci când stătea pe o canapea în spatele unui salon. Pe camerele de supraveghere a fost surprins momentul, iar pe filmări se poate vedea cum cei doi stau împreună 15 minute, consumă alcool, dar și droguri.

Citește și: Descoperire macabră în râul Dâmbovița. Cadavrul unui bărbat a fost descoperit de trecători

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Apoi, după aceste scene, cei doi s-au îndreptat către o rupă. Bărbatul susține că femeia s-a împiedicat și a căzut, iar el a sărit imediat să o ajute. Din nefericire, efortul său a fost în zadar, deoarece femeia s-a prăbușit la scurt timp în pârâu.

Joane consuma substanțe interzise de mulți ani

Autoritățile au o mulțime de întrebări fără răspuns, la 2 ani de la tragedie. 

Citește și: Cine este Marian, tânărul jandarm ucis după ce s-a făcut scut pentru a-și apăra vărul. Bărbatul urma să se căsătorească în câteva luni: „Sunt șocată”

Tatăl victimei, Robert Baird, a susținut la audieri că fata lui se lupta de foarte mult timp cu consumul de droguri și alcool. Chiar dacă femeia avea aceste adicții, ea avea „o personalitate grozavă și o inimă minunată”.

Raportul medico-legal arată că Joane a murit înecată, iar accidentul s-ar fi petrecut pe fondul consumului excesiv de substanțe interzise și alcool.

Asif Mahmood a fost arestat sub suspiciunea de crimă după decesul femeii. El a menționat că nu a avut nicio legătură cu tragicul incident. 

Citește și: Un șofer băut, testat pozitiv la metamfetamină și cu permisul anulat, prins după ce s-a izbit într-un gard

Oamenii legii nu au luat nicio măsură împotriva bărbatului, deoarece nu existau suficiente dovezi împotriva lui la acea vreme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si