Jessica Colalillo, în vârstă de 24 de ani, și partenerul ei Adam, în vârstă de 31 de ani, ambii din Ontario, Canada, și-au spus DA în fața preotulului, luna trecută.

Cei doi miri au organizat o ceremonie intimă de nuntă, dar ziua specială a fost umbrită de absența bunicii miresei, Gemma Russo.

Citește și: "Am plecat în vacanță cu 18 bagaje, am doi copii mici". Mămica de 32 de ani a stârnit furie pe rețelele sociale

Gemma, în vârstă de 88 de ani, din Italia, fusese „emotionată” să-și vadă nepoata la legămintul cununiei cu viitorul ei soț.

Cu doar câteva zile înainte de ziua cea mare, "nonna" a suferit o cădere majoră de sănătate care a lăsat-o legată de pat, ceea ce a dus la o spitalizare lungă.

Mireasa a vrut să-și vadă bunica cu orice preț în ziua nunții

Jessica, de profesie coordonator de operațiuni, era atât de disperată să-și aibă bunica acolo în ziua specială, încât a născocit un plan pentru a o surprinde la spital la doar câteva clipe după ce mirii și-au spus jurămintele de nuntă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bunicii nu i-a venit să-și creadă ochilor când noii căsătoriți au apărut în fața ei și a devenit imediat „isterică”, când a remarcat cât de „frumoasă” este Jessica în rochia de mireasă, potrivit Daily Mail.

Jessica a explicat: „„Cu trei săptămâni înainte de nunta mea, nonna a căzut și a trebuit să meargă la spital. Acest lucru a dus-o la a suferi probleme grave de mobilitate și a devenit imobilizată la pat.

Cu o zi înainte de nuntă, am spus spitalului că plănuiam să mergem la ea".

„Era isterică, era atât de fericită. Sunt sigură că era supărată că nu a putut veni, dar totuși s-a bucurat să mă vadă în rochie', a mai spus Jessica.

Jessica a adăugat că personalul de la Spitalul Juravinski din Hamilton, Ontario, a fost bucuros să participe la surpriză și chiar a scos-o pe Gemma afară pentru marea dezvăluire.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si