Pe 11 decembrie 2008, Diana Malos (18 ani), fosta Miss Litoral, era descoperita spanzurata intr-un parc din Suceava. Drama fetei a inceput apoi sa fie dezbatuta seri la rand de Dan Diaconescu, in studiourile OTV, multi invitati sustinand ca fata a fost ucisa, desi anchetatorii au stabilit ca Diana s-ar fi sinucis din dragoste. In biletul de adio descoperit, Diana ii reprosa mamei faptul ca n-o lasa sa fie impreuna cu iubitul ei. 

"Mama, tu ai ales asta pentru mine, eu am ales fericirea, dar nu m-ai lăsat, nu m-ai lasat.. Adio! Bogdan, te iubesc enorm!", a scris tanara.
In ciuda parerilor impartite si a faptului ca mama Dianei nu s-a impacat nici pana in ziua de azi cu ideea sinuciderii, vorbind si ea de crima, cazul nu a mai fost redeschis de procurori, verdictul ramanand cel initial, adica sinucidere. Cum mama Dianei s-a mutat de ani buni in Italia, mormantul tinerei este neingrijit si lasat in paragina, doar cativa prieteni buni ai disparutei mai trecand uneori pe la locul de veci al fetei care ar fi implinit anul acesta 27 de ani. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si