Nationala de handbal feminin a Romaniei a debutat cu o victorie la Campionatul european din Franta. Fetele noastre au castigat la trei goluri diferenta in fata Cehiei. Chiar de Ziua Nationala, fetele noastre le-au facut o mare bucurie tuturor romanilor.

La debutul de la Campionatul European de handbal, echipa antrenata de Martin Ambroz a inceput excelent partida cu Cehia. Cu Neagu si Buceschi in mare forma in ofensiva si cu Dumansca, extrem de inspirata in poarta, ticolorele s-au distantat rapid la 6 la 1, iar la pauza au intrat cu avans de 6 goluri, 17 la 11.

Ecartul maxim a fost chiar si de 9 goluri, la 22 la 13, dar a urmat o relaxare prematura a fetelor noastre si Cehia a redus treptat din dezavantaj. Pe final, totul s-a jucat pe muchie de cutit. Romania a pastrat doua goluri avans si a tremurat serios pentru victorie. Neagu a terminat partida cu 8 goluri, iar Buceschi cu 9. Romania s-a impus in final cu 31 la 28 si este lider in grupa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

In cealalta confruntare, Germania a reusit surpriza si a invins Norvegia, la un gol diferenta, scor 33 la 32. Maine, fetele noastre joaca impotriva nemtoiacelor.

Autor: Cătălin Barbu 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si