Nava situată în Panama are la bord 25 de mașini electrice. Un oficial al pazei de coastă a declarat faptul că autoritățile fac cercetări cu privire la cauza izbucnirii incendiului.

Membri ai echipajului,evacuați cu probleme respiratorii

Echipele de salvare au fost sesizate la puțin timp după miezul nopții cu privire la acest incendiu.

Navă cu 3.000 de mașini, cuprinsă de flăcări pe coastele olandeze . "Echipajul a încercat să stingă singur incendiul, dar nu a reușit''

Navă cu 3.000 de mașini, cuprinsă de flăcări pe coastele olandeze . "Echipajul a încercat să stingă singur incendiul, dar nu a reușit''

[Sursa foto: Profimedia]

"În jurul miezului nopții, paza de coastă a primit un raport potrivit căruia nava Fremantle Highway a luat foc", a declarat paza de coastă olandeză pe site-ul său. De asemenea, paza de coastă a adăugat faptul că incidentul s-a petrecut la aproximativ 50 km la nord de insula Ameland.

Citește și: Navă cu peste 80 de oameni la bord, cuprinsă de flăcări puternice, în Grecia

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Echipajul a încercat să stingă singur incendiul, dar nu a reușit. O persoană a murit și alte câteva au fost rănite", potrivit sursei citate.

Mai multe elicoptere de salvare și o barcă au intervenit la fața locului. În număr de 23 membri ai echipajului au fost evacuați cu probleme respiratorii. Aceștia nu se află în pericol, din fericire. Cel puțin șapte membri ai echipajului au fost salvați din apă, după ce au sărit peste bord.

Nava plecase din Bremerhaven, în Germania, și se îndrepta spre Port Said, în Egipt. Zona în care a luat foc nava este declarată Patrimoniu Mondial UNESCO datorită diversității speciilor marine. 

Navele de salvare încearcă să oprească flăcările

Miercuri, la fața locului intervin nave de salvare care încearcă să stopeze flăcările. De asemenea, acestea încearcă să împiedice ca nava să se scufunde. Un cablu a fost atașat la navă, în scopul prevenirii scufundării și blocării unei rute importante de navigație spre Germania.

"Luăm în considerare toate scenariile. Salvatorii și autoritățile olandeze încearcă să minimizeze daunele cât mai mult posibil", a declarat un oficial al pazei de coastă.

În anul 2019, 340 de containere s-au prăbușit pe o navă foarte mare din lume, după o furtună.

Citește și: Incendiu pe un iaht plin de turiști. Mai multe persoane sunt date dispărute



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si