Nepoata prințesei Diana și verișoara prinților William și Harry ai Marii Britanii, Lady Kitty Spencer s-a logodit cu mogulul Michael Lewis, un bărbat care este mai mare cu cinci ani decât contele Charles Spencer, tatăl lui Kitty și fratele mai mare al prințesei Diana.

Michael Lewis este originar din Africa de Sud, loc în care a crescut și tânăra Kitty, potrivit mirror.co.uk. Lewis este președintele brandului de modă Foschini și are o avere estimată la peste 150 de milioane de dolari.

Bărbatul este divorțat și are trei copii.

Surse apropate familiei au declarat pentru Daily Mail că Lewis ar fi cerut-o de soție pe Kitty înainte de sărbătoarea Crăciunului.

„Michael a cerut-o pe Kitty de soţie înainte de Crăciun. Ea a petrecut Sărbătorile în Cape Town şi a dat vestea cea mare familiei şi prietenilor apropiaţi. Michael este foarte iubit de familia ei. În ciuda averii sale, este un om decent, discret şi apreciat de toţi.“

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este cu adevărat vinovat de tragedia de la Spitalul Floreasca din Capitală? Care este medicul care a pus electrocauterul pe pacienta arsă în sala de operații

Citeste si: Câinele marginalizat de toți oamenii a devenit eroul care salvează animalele din incendiile devastatoare

Citeste si: Familia celebrului australian Steve Irwin a salvat 90.000 de animale afectate de incendii

Zvonurile potrivit cărora între cei doi ar exista o idilă au apărut încă din luna mai 2018. Cei doi au păstrat însă discreția. Kitty Spencer este un model de renume internațional care a defilat pe cele mai mari podiumuri ale lumii.

Tânăra avea doar 6 ani când prințesa Diana a murit.

De asemenea, tatăl lui Kitty, Charles Spencer (53 de ani), este căsătorit cu modelul britanic Victoria Aitken (52 de ani).

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si