Trei frati din Nigeria au fost prinsi intr-o ambuscada si decapitati, relateaza Daily Mail. Acestia aveau varste cuprinse intre 6 si 10 ani si se intorceau acasa cu galeti de apa  impreuna cu mai multi copii cand au fost atacati de barbati necunoscuti.
Brutele au prins-o pe fetita de 10 ani, iar fratele de 8 ani si sora de 6 ani au incercat sa o scape din mainile atacatorilor.
In acest timp,ceilalti copii care se aflau cu ei au fugit speriati si i-au alertat pe parinti. Acestia au ajuns din pacate prea tarziu. Parintii au fost ingroziti cand si-au vazut trupurile celor trei copii decapitate.
"Cand am vazut cadavrele fara capete, am crezut ca o sa mor" a declarat mama copiilor.
Oribilele crime au avut loc pe 30 octombrie, iar pana acum politia nu a facut nicio arestare in acest caz.

Trei frati din Nigeria au fost prinsi intr-o ambuscada si decapitati, relateaza Daily Mail. Acestia aveau varste cuprinse intre 6 si 10 ani si se intorceau acasa cu galeti de apa  impreuna cu mai multi copii cand au fost atacati de barbati necunoscuti. Brutele au prins-o pe fetita de 10 ani, iar fratele de 8 ani si sora de 6 ani au incercat sa o scape din mainile atacatorilor.

In acest timp,ceilalti copii care se aflau cu ei au fugit speriati si i-au alertat pe parinti.

Acestia au ajuns din pacate prea tarziu. Parintii au fost ingroziti cand si-au vazut trupurile celor trei copii decapitate. "Cand am vazut cadavrele fara capete, am crezut ca o sa mor" a declarat mama copiilor. Oribilele crime au avut loc pe 30 octombrie, iar pana acum politia nu a facut nicio arestare in acest caz.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si