Rachel Martin, de 25 de ani, care lucra ca gardian la penitenciarul HMP Guys Marsh din Anglia, i-a trimis unui deținut mai multe fotografii cu tentă sexuală explicită.

Citește și: Polițista căsătorită, implicată în acte amoroase cu 6 colegi din secție, rupe tăcerea. "Au fost animale prădătoare"

În plus, femeia ofițer a introdus ilegal haine de designer și lenjerie de damă în celula condamnatului pentru acte de tâlhărie.

Jenjerie intimă, strecurată în celula deținutului

Pentru această încălcare a legii, femeia a primit 16 luni de închisoare, potrivit Daily Mail.

Este cel mai recent caz dintr-o serie de jocuri periculoase cu deținuții pe care le comit polițistele britanice. 

Citește și: Gardiana de închisoare, prinsă în păcat cu un deținut periculos. Ce au descoperit polițiștii la ea acasă după ce au arestat-o

Citește și: O polițistă de penitenciar, acuzată de relații amoroase cu un deținut

În fața judecătorului, femeia a pledat vinovată pentru opt acuzații de abatere și o  acuzație de încurajare a deținerii unui telefon mobil în închisoare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

rachel martin

În fața judecătorului, femeia a pledat vinovată

[Sursa foto: Flipboard]

Îndrăgostită de un deținut cu antecedente

Rachel Martin a recunoscut în instanță că a avut o relație „emoțională sau intimă” cu prizonierul Raymond Abraham, care este cu 17 ani mai mare decât ea.

Bărbatul a fost prezentat instanței ca având „antecedente penale semnificative”.

Gardianul și prizonierul au schimbat mii de mesaje vocale, video și text, în contextul în care prizonierii nu aveau voie să folosească telefoane mobile.

De asemenea, femeia i-a trimis fotografii explicite și lenjerie de damă pe care s-o ascundă în celula lui.

"M-a ajutat să-mi plătesc facturile", a spus ea

Tânăra i-a oferit condamnatului un colet care conținea „haine și încălțăminte de designer de mare valoare”, precum și „lenjerie de corp pentru femei”.

Relația lor ar fi avut loc între 1 noiembrie 2020 și 8 martie 2021, timp în care au fost trimise mii de mesaje de „natura explicită”, după cum informează The Sun.

Mesaje și fotografii explicite de natură sexuală

Potrivit celor descoperite de procurori, Rachel Martin a primit cel puțin 10.000 de lire sterline de la Abraham. A cheltuit mii de lire sterline pe site-uri online de îmbrăcăminte.

Pe lângă sute de apeluri, perechea a schimbat 900 de mesaje WhatsApp într-o perioadă de patru luni, dintre care unele au fost de natură explicită „exprimând dorința de a întreține relații sexuale”, apoi și-au declarat dragoste unul altuia.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

După ce a trimis un mesaj pe Facebook unui prieten, întrebându-l ce cred alții despre relația cu un deținut, Martin a răspuns:

„Ceilalți au putut vedea cât de fericită eram când vorbeam la telefon cu el, cât de mult mă ajuta din punct de vedere financiar, deoarece îmi plătea toate facturile și îmi dădea orice doream”.

Rachel Martin, condamnată marți la 16 luni de închisoare

[Sursa foto: The Sun]

Cum a încercat Rachel Martin să scape de închisoare

Pentru a-și diminua pedeapsa, femeia a declarant că fusese diagnosticată cu ADHD și probabil suferea de un episod depresiv atunci când a dezvoltat relația cu Abraham.

Citește și: Brațul tatuat al unui bărbat dispărut, găsit în burta unui rechin

De asemenea, și-a exprimat „regretul profund” pentru acțiunile ei, motivând că era „îndrăgostită” de prizonier, iar slăbiciunile ei au fost „exploatate” de acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si