Citeste si: Oasele unor copii au fost descoperite in frigiderul medicului Burnei. "Probabil se asteptau la un muschi tiganesc sau pastrama" spune avocata acestuia

Ana Maria Gaman si-a pierdut fiica acum trei ani. Andreea avea opt ani cand a fost diagnosticata cu scolioza. Mama ei povesteste ca a ajuns cu copilul la medicul Gheorghe Burnei care i-a spus ca ii va face o operatie in premiera pentru Romania: o sa-i monteze o proteza pentru coloana.
Ana Maria Gaman: „Domnul profesor mi-a spus atunci ca ii va monta un aparat, o trusa. Trusa Shila care vin din America. Trusa care consta intr-o tija pentru indreptarea coloanei si suruburi. Mi s-a spus ca e o operatie in premiera”.
Andreea a murit pe masa de operatie. Femeia nu poate sa inteleaga ce s-a intamplat. A cerut ajutorul autoritatilor, iar in vara acestui an a primit raportul medico-legal, care spune ea, i-a confirmat cele mai negre ganduri:„Aici spune ca au fost constatate si alte deficiente in acordarea ingrijirilor medicale. Este un deficit de tehnica chirurgicala. Din prima cand se zice un deficit de tehnica chirurgicala te gandesti ca ceva acolo s-a intamplat”.
Ana Maria Gaman: „A stiut sa imi spuna, ai vazut ce dreapta era! Intr-adevar era dreapta. S-a dus in lumea celor drepti dreapta.”
Tot in vara acestui an, dupa ce a primit raportul medico-legal, femeia a depus plangere la Parchet pentru malpraxis pe numele doctorului Burnei.

Ana Maria Gaman si-a pierdut fiica acum trei ani. Andreea avea opt ani cand a fost diagnosticata cu scolioza. Mama ei povesteste ca a ajuns cu copilul la medicul Gheorghe Burnei care i-a spus ca ii va face o operatie in premiera pentru Romania: o sa-i monteze o proteza pentru coloana.

Ana Maria Gaman: „Domnul profesor mi-a spus atunci ca ii va monta un aparat, o trusa.

Trusa Shila care vin din America. Trusa care consta intr-o tija pentru indreptarea coloanei si suruburi. Mi s-a spus ca e o operatie in premiera”.

Andreea a murit pe masa de operatie. Femeia nu poate sa inteleaga ce s-a intamplat. A cerut ajutorul autoritatilor, iar in vara acestui an a primit raportul medico-legal, care spune ea, i-a confirmat cele mai negre ganduri: „Aici spune ca au fost constatate si alte deficiente in acordarea ingrijirilor medicale. Este un deficit de tehnica chirurgicala. Din prima cand se zice un deficit de tehnica chirurgicala te gandesti ca ceva acolo s-a intamplat”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ana Maria Gaman spune ca medicul a consolat-o, spunandu-i ca fetita ei s-a dus in lumea celor drepti, dreapta:  „A stiut sa imi spuna, ai vazut ce dreapta era! Intr-adevar era dreapta. S-a dus in lumea celor drepti dreapta.”

Tot in vara acestui an, dupa ce a primit raportul medico-legal, femeia a depus plangere la Parchet pentru malpraxis pe numele doctorului Burnei, relateaza Digi24.

Citeste mai multe AICI.

Citeste si: "Burnei era obsedat sa inventeze ceva(...) calcand pe victime, fara nicio farama de mustrare de constiinta"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si