În Gala Puterea Dragostei de pe data de 30 mai 2021, au părăsit concursul doi concurenți. Spre surprinderea tuturor, Camelia deși era abia intrată în casă, a fost eliminată, iar Selatin a ales să părăsească concursul din cauza unor probleme personale.

După plecarea celor doi concurenți din casă, în cadrul show-ului matrimonial Puterea Dragostei a intrat un nou băiat pe nume Marius, dar și o concurentă blondină pe nume Irina.

Irina a făcut furori printre băieți încă de la bun început. În ediția de vineri a emisiunii Puterea dragostei băieții au fost plăcut surprinși de intrarea unei noi fete in casa iubirii. Aceasta a ales sa poarte o ținută extrem de sexy si a pus pe jar inimile multor concurenți, chiar si cei care aparent sunt implicați într-o relație, precum Romeo, care a sărit chiar sa o ajute sa își rezolve o problema la pantof.

Romeo se oferă să o ajute pe Irina[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” a făcut pasul cel mare?! Imagini senzaționale cu rochia de mireasă

Cine este Irina, noua concurentă de la Puterea Dragostei

Se vedea foarte clar faptul că  băieții s-au emoționat la primirea noii concurente pe nume Irina. Aceștia au început sa îi adreseze întrebări Irinei, pentru a afla câteva detalii importante despre viața sa.

Întrebată de unde vine și unde a lucrat, Irina a răspuns ca este olteanca, din Craiova și că a lucrat la recepția unui hotel din oraș.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

”Mă așteptam să fiți mai vorbăreți! Sa-mi puneți mai multe întrebări!", a spus la un moment dat Irina în timpul emisiunii Puterea Dragostei.

Citeste si: Bombă la „Puterea Dragostei”. Meda Medeea a făcut anunțul trist

Pe de alta parte, Cristian Comănici a fost extrem de curios sa afle despre Irina când a avut ultima relație si cat a durat, iar tânără a răspuns cu sinceritate ca ultima sa relație a durat trei ani si s-a încheiat in urma cu șase luni.

Casa fetelor[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mariana pare a fi geloasă pe noua concurentă 

Deși mai mulți băieți i-au dat târcoale noii concurente de la Puterea Dragostei, Irina l-a preferat pe Cristian Comănici pentru primul dans in casa Puterea dragostei, spre uluirea celorlalte concurente, dar mai ales a Marianei, care părea destul de deranjată de atitudinea apropiata a fostului ei iubit față de noua fată.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si