Cu siguranţă, cu toţii aţi mâncat cozonac iata un secret: dacă umpleţi aluatul cu dovleac, scorţişoară şi piper veţi obţine un rezultat delicios.

 

Toamna se simte cel mai bine, în bucătăriile gospodinelor, care combină aromele pentru a obţine ,cele mai gustoase deserturi.
Cu siguranţă, cu toţii aţi mâncat cozonac iata un secret: dacă umpleţi aluatul cu dovleac, scorţişoară şi piper veţi obţine un rezultat delicios.
E plina piata de dovleci mari cat caleasca Cenusaresei si gata sa se transforme in delicii la cuptor.
Suflecati-va manecile si treceti la treaba! Dupa ce incorporati totul cu putin lapte, incepe munca cea mai grea: framantatul.
Dupa ce l-am framantat bine si am vazut ca se dezlipeste de pe mana si dupa ce vedem ca are o consistenta buna il lasam la dospit. Cat o sa stea la dospit? Si o jumatate de ora, 40 de minute.
Timp berechet sa ne ocupam de umplutura.
Atat de bine miroase, incat nu putem sta deoparte. Vorb-aceea, unde-s doua puterea creste si se reduce si timpul de asteptare.
Si ingredientele secrete, fara de care nu s-ar desavarsi gustul.
Putin piper ca sa accentueze gustul cu o lingura de gris ca sa aiba consistenta.
Scoatem aluatul dospit, il intindem, il umplem, il rulam si... la cuptor cu el!
respiro scurt
Imediat ce trece testul scobitorii, putem profita de gustosul rezultat. S-aveti pofta!



E plina piata de dovleci mari cat caleasca Cenusaresei si gata sa se transforme in delicii la cuptor. 
Suflecati-va manecile si treceti la treaba! Dupa ce incorporati totul cu putin lapte, incepe munca cea mai grea: framantatul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Dupa ce l-am framantat bine si am vazut ca se dezlipeste de pe mana si dupa ce vedem ca are o consistenta buna il lasam la dospit. Cat o sa stea la dospit? Si o jumatate de ora, 40 de minute.
Timp berechet sa ne ocupam de umplutura. 




Atat de bine miroase, incat nu putem sta deoparte. Vorba aceea, unde-s doua puterea creste si se reduce si timpul de asteptare.


Si ingredientele secrete, fara de care nu s-ar desavarsi gustul.


Putin piper ca sa accentueze gustul cu o lingura de gris ca sa aiba consistenta.

Scoatem aluatul dospit, il intindem, il umplem, il rulam si... la cuptor cu el! 

Imediat ce trece testul scobitorii, putem profita de gustosul rezultat.

S-aveti pofta!


 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si