Close sidebar
Close sidebar

Orban cere demiterea Sorinei Pintea de la conducerea Spitalului Judeţean Maramureş

Premierul Ludovic Orban a cerut joi, ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, să înceapă procedurile pentru demiterea Sorinei Pintea de la Conducerea Spitalului Maramureș.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Domnule ministru Tătaru, am văzut că preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş a pus în funcţie o directoare la Spitalul Judeţean. Solicitarea mea e să uzaţi de prerogativele pe care le-aţi dobândit prin ordonanţa de urgenţă în baza Decretului privind instituirea stării de urgenţă şi să demiteţi, dacă este adevărat că acest lucru s-a petrecut, să demiteţi vechiul director care a revenit asupra demisiei şi care, din câte am înţeles, s-a numit pe sine director medical la Spitalul Judeţean”, a declarat Ludovic Orban.

Citeste si: Orban, după îmbulzeala de pe Aeroportul Cluj: „Poate închideți aeroportul”

Ministrul Sănătății i-a transmis premierului că a luat legătura cu autoritățile din Maramureș, iar procedurile au fost demarate.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fostul ministrul al Sănătății, Sorina Pintea, și-a retras demisia din funcția de manager al Spitalului județean de Urgență Baia Mare, înregistrată pe 5 martie.

Citeste si: Ludovic Orban, despre decretul de prelungire a stării de urgenţă: ”Vreau astăzi să trimiteţi propunerile finale”

În demisie, fostul ministru a scris că demisia din funcția de manager vine în urma deschiderii unui dosar de cercetare penală

Sorina Pintea se află în prezent sub control judiciar pentru luare de mită.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI