Rechinul, care se pare că înota la suprafața apei, a fost observat de doi pescari care au înregistrat întreaga scenă: „Are trei metri, ba chiar și mai mult”.

Citește și: Țânțari purtători de boli pot ajunge în România. Cum ne putem proteja?

Animalul subacvatic s-a apropiat de barca celor doi, înotând în cerc înainte de a se îndepărta.

Pescarii au filmat întreaga scenă

Cei doi pescari italieni au reușit să înregistreze întâmplarea, publicând mai apoi videoclipul pe rețelele de socializare. În scurt timp, imaginile au devenit virale. De asemenea, în filmuleț se pot auzi comentariile pescarilor care în acel moment se aflau pe barca lor.

Citește și: Povestea emoționantă de viață a unui român ajuns în Italia: "Părinții mei au vrut să rupă legătura cu România, cu viața din țară"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Căpitănia portului Livorno și garda de coastă recomandă „prudență în activitățile maritime” și îndeamnă pe „oricine poate furniza alte filmări sau informații să notifice imediat autoritatea maritimă, raportând despre caracteristicile și locul posibilelor observări ale unui exemplar, prezența sau absența puilor și starea de sănătate, pe cât se poate deduce din observație”.

Numerele de telefon pentru contact sunt +390586826011/826069/826070. Totodată, se poate trimite un e-mail la adresa: [email protected].

Mako este cel mai rapid și agili dintre rechini

Rechinul Mako este recunoscut ca fiind cel mai rapid rechin și unul dintre cei mai agili pești de pe Pământ. Această specie este cunoscută pentru abilitatea sa extraordinară de a sări la înălțimi impresionante deasupra suprafeței apei în timpul vânătorii. 

Citește și: Diana, o frumoasă doctoriță din Iași, s-a sinucis. Ea a fost găsită inconștientă într-un apartament: „I-au spart ușa ca să ajungă la ea. Băiatul stătea în genunchi”

Acest animal impresionant atinge dimensiuni gigantice, ajungând la aproape 4 metri și jumătate în lungime și cântărind 750 de kilograme. Are o structură musculară masivă și puternică, care îi conferă o forță remarcabilă.

Citește și: O româncă a fost găsită fără suflare la locul de muncă. Iubitul acesteia, cel care a fost acuzat inițial de crimă, a fost achitat definitiv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si