Paris Hilton va sustine primul show live in calitate de DJ, in Romania,joi 5 iulie 2018 la NUBA #Summervibes in Bucuresti.

Clubberii prezenti la malul marii, joia viitoare, pe 5 iulie, vor avea parte de o noua super petrecere al carei invitat special va fi celebra Paris Hilton!

Paris Hilton este cunoscuta pentru stilul sau extrem de opulent, pentru petrecerile private pe care le sustine, avioanele si mansion-urile in care locuieste, colectia impresionanta de bijuterii, haine scumpe sau pantofi, insa putina lume din Europa cunoaste si faptul ca aceasta este un DJ de

succes pe plan international. Paris Hilton a devenit DJ in urma cu 5 ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

In prezent, ea sustine un

show saptamanal pe perioada verii la Ibiza, iar in restul anului aceasta mixeaza in Las Vegas, Romania fiind ceva cu totul exotic pentru starul international.

Cea mai noua locatie exclusivista de la malul marii, cu o capacitate de 2500 de persoane, deschisa de curand pe litoral, continua seria evenimentelor de amploare! Aici, in cel mai mare club amplasat in zona de nord a statiunii Mamaia, joia viitoare Paris Hilton va mixa pentru clubberi.

 

“Ne dorim să menţinem o constanţă şi o frecvenţă în ceea ce facem, nu vrem ca prezenţa unui mega star internaţional să fie ceva singular. Pentru clientii Nuba sperăm să devină o obişnuiţă să vadă nume celebre, precum Gianluca Vacchi, Paris Hilton, Craig David in locatiile noastre” a declarat managerul clubului.

<\/scr"+"ipt>");


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si