De cand se stie are o pasiune pentru masini. Bunica sa a avut cu Dacia 1300 rosie, iar parintii o Dacia 1310. Totodata, aceasta pasine a venit si de la surprizele din gumele Turbo.

"De cand eram mic ma pasionau masinile. Îmi placea sa le desenez si am desenat Dacia lui mama cu tot cu surubelnita care tinea geamul sa nu cada. Cand mergeam sus la bunica în Poiana Brasov, stateam pe banca langa casa si ma uitam la masinile care treceau pe acolo.

În Poiana vedeai cele mai tari masini, Mercedes, Audi. Tot acolo am vazut pentru prima oara un Harley Davidson“, spune Eduard pentru adevarul.ro.

Si-a continuat aceasta pasiune pentru Dacii si in SUA, unde a aflat ca orice masina mai veche de 25 de ani poate fi inmatriculata ca si vehicul istoric. Asa a reusit sa duca peste ocean o Dacia Clasica.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Masina a fost dusa cu platforma pana în Germania, apoi cu vaporul pana în New Jersey. De aici a condus-o Dacia la New York. De acolo am venit cu ea pe roti pana la NY. În momentul ala am realizat un mare vis“, mai spune Eduard.

"Americanii apreciaza masina foarte mult. Este ceva unicat ce nu au mai vazut, sunt curiosi sa afle detalii despre ea si sunt impresionati cat de bine arata pentru varsta ei. Multi cred ca e Alfa Romeo, Fiat, Datsun, Saab sau ceva de genul“, mai spune tanarul.

Povestea integrala a acestuia pe Adevarul.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si