Incidentul a avut loc la o sectie de politie din orasul englez Kempston. O femeie, care a fost victima unui abuz, a venit la sectie pentru a-l denunta pe agresor. Ea a dat o declaratie in care a povestit ca a fost victima unui oribil atac, al unui barbat care a abuzat-o si apoi a urinat pe ea, scrie Metro.

La scurt timp dupa ce a dat declaratia, femeia a fost sunata de catre un politist de la sectie care i-a recitit acesteia declaratia.

In acest timp, pe fundal, se auzea cum mai multi colegi de-ai barbatului radeau si faceau glume "dezgustatoare si imorale", pe baza celor scrise de victima in declaratie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Discutia a durat 9 minute, timp in care victima tremura si plangea si il ruga pe politist sa inceteze si sa inchida convorbirea. "Ceea ce am auzit a fost de-a dreptul dezgustator, lipsit de respect si imoral. Ei au facut glume si comentarii pe baza a ceea ce eu am scris" a declarat femeia care i-a reclamat pe politisti superiorilor.

"Increderea mea in politie a scazut de tot.

Sunt distrusa si complet neajutorata din cauza unor oameni care sperau sa imi faca dreptate" a mai spus femeia. Cei patru ofiteri au fost demisi.

Incidentul a avut loc la o sectie de politie din orasul englez Kempston. O femeie, care a fost victima unui viol, a venit la sectie pentru a-l denunta pe agresor. Ea a dat o declaratie in care a povestit ca a fost victima unui oribil atac, al unui barbat care a violat-o si apoi a urinat pe ea, scrie Metro.
La scurt timp dupa ce a dat declaratia, femeia a fost sunata de catre un politist de la sectie care i-a recitit acesteia declaratia. In acest timp, pe fundal, se auzeau cum mai multi colegi de-ai barbatului radeau si faceau glume "dezgustatoare si imorale", pe baza celor scrise de victima in declaratie.
Discutia a durat 9 minute, timp in care victima tremura si plangea si il ruga pe politist sa inceteze si sa inchida convorbirea.
"Ceea ce am auzit a fost de-a dreptul dezgustator, lipsit de respect si imoral. Ei au facut glume si comentarii pe baza a ceea ce eu am scris" a declarat femeia care i-a reclamat pe politisti superiorilor.
"Increderea mea in politie a scazut de tot. Sunt distrusa si complet neajutorata din cauza unor oameni care sperau sa imi faca dreptate" a mai spus femeia.
Cei patru ofiteri au fost demisi.

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si