Close sidebar
Close sidebar

Peste 100 de euro sunt cheltuiti in fiecare zi pentru fiecare masina de serviciu din institutiile publice!

Un raport al sefului Corpului de Control al premierului arata cat de mare este risipa in sistemul public.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Peste 100 de euro sunt cheltuiti zilnic de la buget pentru fiecare masina de serviciu din institutiile publice, a dezvaluit Valentin Mircea, seful Corpului de Control al premierului Dacian Ciolos, la emisiunea "In fata ta", care urmeaza sa fie difuzata astazi de Digi 24, noteaza hotnews.ro. Sute de mii de directori, sefi de birouri, de departamente si servicii din toate institutiile publice ale statului au dreptul si, in multe cazuri, beneficiaza de masina de serviciu, spune Valentin Mircea.

Corpul de Control al primului ministru desfasoara, in prezent, un amplu control la Sucursala transporturi auto a RA-APPS. "Demnitarii au autoturisme de serviciu pe care le pune la dispozitie RA-APPS contra unui pret lunar. iar premierul a vazut la un moment dat pretul pe care Guvernul il platea pe zi pentru masina plus sofer catre RA-APPD, un pret foarte mare, undeva la peste 100 euro pe zi", a declarat Valentin Mircea, potrvit hotnews.ro.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI