Doi copii au fost răniţi, sâmbătă după-amiază, după ce autoturism condus de pilotul Mihai Leu, care participa la raliul din Târgu Mureş, a lovit un gard de protecţie.

Citeste si: "Dacă vedeți acest clip, înseamnă că am murit". Un celebru YouTuber de 23 de ani, cunoscut pentru jocul Minecraft, a fost răpus de o boală cruntă (VIDEO)

Cei doi copii, care se aflau după acel gard, au fost transportaţi la spital. Poliţiştii fac cercetări în acest caz, transmite presa locală.

Cum s-a produs accidentul cu Mihai Leu

Din primele informații, nu a fost un accident foarte grav- autoturismul nu avea o viteză foarte mare, iar spectatorii se află în spatele gardurilor de protecție. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„În urmă cu puţin timp, la intersecţia Ştefan cel Mare cu Borsos Tamas, avut loc un accident. Un autoturism de curse condus de un bărbat de 54 de ani a acroşat un gard de siguranţă, rănind, totodată, doi minori, de 6 şi 8 ani, aflaţi după gard”, a transmis Poliţia Judeţeană Mureş, citată de News.ro.

Ambii copii au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

accident mihai leu

Accident Mihai Leu. Doi copii au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale. 

[Sursa foto: Arhiva ]

Titi Aur, primele explicații despre accidentul în care a fost implicat Mihai Leu

"În primul rând, nu a fost un accident, a fost o ieșire în decor. În automobilismul sportiv aceste lucruri sunt permise. A derapat un pic mai mult pentru un monopost, a venit foarte tare pentru o astfel de mașină. Astfel de mașini într-adevăr nu-ți dă senzația de viteză, pentru că este o mașină, ca de Formula 1, pentru circuit stradal.

O astfel de ieșire în decor este permisă, este ca și cum un fotbalist ar pica o dată, ar fi o dată faultat.

E o mică ieșire, o mică greșeală, dar gardurile de protecție pentru spectatori sunt mai în spate, nu sunt chiar lângă acele garduri, tocmai pentru a fi în siguranță. 

Este practic o fază de joc și de fiecare dată Mihai Leu a luptat și a mers pentru locul 1 și de data asta se luptă pentru locul 1. Nu e un accident, este practic o fază de joc la automobilism. Nu e pe stradă, este circuit, este totul protejat, este închisă circulația”, a spus Titi Aur, expert în conducere defensivă, sâmbătă, la Antena 3.

Pilotul Mihai Leu este bine în urma incidentului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si