Barbatul a fost blocat in masina si i s-au facut avansuri, apoi i s-a propus sa mearga undeva ca sa faca sex in trei.

"M-a sunat. Eu eram în spălătorie, să vin afară. Am intrat în maşină. După colţ, el s-a pus în spate şi eu m-am pus în faţă. Mai era cu încă un domn. Îl chema Emanuel. Chiar după ce m-am pus în faţă, mie mi-a blocat uşile că am auzit clinchetul ăla.

Părintele Pomohaci mă atingea pe la urechi. Îmi punea mâna la urechi. Îmi punea mâna că 'Hai că ştiu că îţi place!', pe sub tricou, să mă excite. M-a mângâiat în zona intimă şi eu atunci când am văzut... Că 'Uite ce băiat frumos avem, aici, lângă noi'. Şi am mers de la spălătorie. Şi pe drum i-am întrebat unde mergem, că am văzut că părăsim Sibiul. 'Să mergem în Alba-Iulia la mine acasă'. Şi am zis 'Păi, de ce?', 'Să facem sex în trei'. Mi-a spus că dacă eu o să fiu cu el, într-o relaţie, o să-mi ofere tot ce n-am avut până acum. A zis că sunt frumos, că sunt chipeş şi vorbe cât mai dulci", a spus Ionut la o emisiune de televiziune.  

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"L-am cunoscut printr-un prieten de la spălătorie. Am auzit de fapt despre el şi am vut să mă conving dacă e adevărat ce se zice, că un preot să facă ce face el. Prima dată l-am cunoscut pe Facebook.

Şi din discuţie în discuţie, ne-am întâlnit. E pe invers! Îi plac băieţii.(...) Mi-a zis să fac clismă. N-am ştiut ce însemna clismă. M-am interesat. Eu nu sunt homosexual. Am o prietenă acasă, am un copil", a mai spus el. 

Citeste si: Printul William si sotia sa, Kate, s-au intalnit cu supravietuitori ai Holocaustului in Polonia

Sursa stire: wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si