În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”, fanii îndrăgitei producții îl vor regăsi pe Taner aflat în față unor noi provocări ale destinului.

Citește și: Serialul „Poveste din Anatolia”, un nou episod: Dilek, părăsită de Taner

Îndrăgostit iremediabil de frumoasa Dilek, Taner încearcă, din răsputeri, să-și găsească curajul pentru a-și mărturisi sentimentele în fața femeii iubite.

Pe de altă parte, Dilek simte că nu se poate întoarce încă acasă, în Istanbul, fără a afla dacă Taner îi împărtășește sentimentele.

noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”,

Noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Drumurile celor doi tineri se întrepătrund tot mai des în orașul natal și astfel, aceștia ajung să rememoreze momentele minunate trăite împreună, în copilărie. Când Dilek află că este  nevoită să se întoarcă în Istanbul, mai repede decât și-a dorit, Taner simte că trebuie să intervină.

Dacă va reuși Taner să o păstreze lângă el, pe frumoasa Dilek, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat numai la Kanal D.

„Poveste din Anatolia”, unul dintre cele mai bune seriale turcești

„Poveste din Anatolia”/(original: Gönül Dağı) este una dintre cele mai încântătoare povești de iubire.

În mijlocul întâmplărilor se află tânărul şi ambiţiosul Taner (interpretat Berk Atan), iar acţiunea se petrece în comunitatea din Gedelli, un orăşel din Anatolia, situat lângă muntele Gonul.

Rămas fără tată, Taner a crescut alături de bunicul său, un om sever care l-a învățat să viseze, tot de la el a învățat legenda Muntelui Inimii, cum este supranumit colosul Gonul, care străjuiește comunitatea.

Încă din copilărie Taner o iubește, cu toată puritatea sufletului de copil și apoi de adolescent, pe Dilek (interpretată de Gulsim Ali), fiica învățătoarei din satul natal.

Frumoasa Dilek va părăsi însă orașul, iar de atunci Taner tot speră să o reîntâlnească.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si