Gigi Becali a marturisit, la o emisiune televizata, ca Laura Codruta Kovesi are o fire credincioasa. “Eu sunt prieten bun cu duhovnicul ei, are duhovnic, părintele Ciprian. Am zis, ca om, din spovedanie, ce fel de om e? A zis că e un om deosebit, mergea şi la Piatra Neamţ şi se spovedea, ţine toate posturile. Eu o iubesc pe Codruţa creştina, care se spovedeşte. Ca şef DNA, normal că mai face greşeli.

E o femeie credincioasă!”, a declarat Becali.

Parintele Ciprian Gradinaru a fost  si calugar la Manastirea Sihastria, in judetul Neamt, iar de 5 ani slujeste in  biserica de lemn ridicata langa viitoarea  Catedrala a Mantuirii Neamului. El este unul dintre cei mai iubiti preoti, pentru harul credintei sale si pentru felul in care ii ajuta pe oameni. Duhovnicul Laurei Kovesi are si o poveste de viata interesanta, de pe vremea cand si-a facut stagiul militar, in 1990, la Oradea, intr-un regiment de tancuri. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Când comandantul unităţii a aflat că vin de la mânăstire a făcut ochii mari şi m-a luat furier, la cancelaria sa”, a dezvaluit parintele Ciprian pentru Evenimentul zilei. Intrebat daca a tras cu tunul, parintele a dezvaluit: „Am tras cu de toate. Şi cu tunul şi cu puşca şi cu mitraliera... Am fost şi ochitor, şi încărcător, şi comandant de tanc!”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si