R.R., bărbatul acuzat că a lovit-o pe vloggerița Tequila cu o bar metalică peste picioare, pare să fie unul dintre oamenii de încredere ai primarului comunei Chiajna, Mircea Minea. Numele acestuia apare pe lista scurtă de 7 persoane care ar fi asistat la plata sumei de 50.000 euro pe care Minea i-ar fi dat-o lui Reghecampf ca bonus de perdormanță pentru perioada în care a fost antrenor la echipa din localitate.

Episodul a fost însă negat de Reghecampf, care spunea la acea perioadă că n-a primit nici un ban din bonusul primit. El l-a reclamat la federație pe Minea, care era și șeful echipei din Chiajna. Scandalul a fost unul uriaș, iar în el a fost implicat și presupusul agresor al Biancăi Adam, alias Tequila, chemat ca martor al tranzacției.

Presupusul agresor al vloggeriței Tequila, în scandalul cu Reghecampf! Martorul primarului din Chiajna

Lucrurile au mers atât de departe încât primarul din Chiajna a prezentat o serie de acte notariale care să ateste faptul că l-a plătit pe Reghecampf, care s-au dovedit a fi false, pentru că la data la care acestea fuseseră semnate, Reghecampf se afla în Statele Unite. Acesta a dovedit că a venit în România două zile mai târziu, prezentând și biletele de avion, deci nu avea cum să fie la data respectivă la notar pentru a-și încasa banii.

"Nu recunoaste! E un om fara caracter! Fotbalistic, n-am ce sa-i reprosez, dar caracterul lui e zero! M-a parat la Federatie, desi el stie foarte bine ca a incasat acesti bani", spunea Minea atunci, știindu-se acoperit de R.R., presupusul agresor al Tequilei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De remarcat faptul că în 2012, R.R., presupusul agresor al vloggeriței Tequila nu făcea încă parte din echipa de consilieri ai primarului, el ocupând această poziție abia din anul 2014.

Citeste si: VIDEO| Vloggeriţa Tequila, bătută salbatic

Presupusul agresor al vloggeriței Tequila, în scandalul cu Reghecampf! Cum s-a terminat scandalul?

Cum s-a terminat întreaga poveste? La fel de rapid cum a și început. După o perioadă în care Reghe și Minea și-a adus acuzații grave în presă, s-a așternut tăcerea, iar la mai bine de un an, Anamaria Prodan avea să-i mulțumească public primarului pentru că a fost singurul care a crezut în Reghecapf.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Laurențiu Reghecampf a fost antrenor la Concordia Chiajna înainte să ajungă la Steaua. El a primit sarcina de a salva echipa de la retrogradare, lucru care părea aproape imposibil după un tur dezastruos. Soțul Anamaria Prodan a reușit însă miracolul, având o serie incredibilă de meciuri câștigate în retur, echipa clasându-se în primele zece la finalul campionatului.

Evoluția i-a atras atenția și lui Gigi Becali care l-a adus imediat la Steaua pe Laurențiu Reghecampf, acesta având rezultate excelente aici.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si